İ İzmirlix35 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, Windows 10 kullanıyorum, 2 gündür başlat tuşu çalışmamaya başladı, sebebini bilmiyorum, ayrıca görev çubuğundaki uygulamaları kaldıramıyorum, bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 kullanıyorum, 2 gündür başlat tuşu çalışmamaya başladı, sebebini bilmiyorum, ayrıca görev çubuğundaki uygulamaları kaldıramıyorum, bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Çözüm Berat_cita.k 4 Ocak 2022 Adım #1: Ctrl + Alt + Delete tuşları ile Görev Yöneticisi’ni açın. Adım #2: Dosya menüsünden Yeni görev çalıştır butonuna tıklayın. Adım #3: CMD yazın ve “Bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur” seçeneğini işaretleyin. Adım #4: Komut İstemi uygulamasına SFC /SCANNOW komutunu girin ve Enter’a basın. Adım #5: DISM /ONLINE /CLEANUP-IMAGE /RESTOREHEALTH komutunu girin ve Enter’a basın. Adım #6: Bilgisayarınızı yeniden başlatın Bu sadece bir tane çözüm yolu. Düzelmezse geri dönüş yap.
Adım #1: Ctrl + Alt + Delete tuşları ile Görev Yöneticisi’ni açın. Adım #2: Dosya menüsünden Yeni görev çalıştır butonuna tıklayın. Adım #3: CMD yazın ve “Bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur” seçeneğini işaretleyin. Adım #4: Komut İstemi uygulamasına SFC /SCANNOW komutunu girin ve Enter’a basın. Adım #5: DISM /ONLINE /CLEANUP-IMAGE /RESTOREHEALTH komutunu girin ve Enter’a basın. Adım #6: Bilgisayarınızı yeniden başlatın Bu sadece bir tane çözüm yolu. Düzelmezse geri dönüş yap.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #2 İzmirlix35 dedi: Merhaba arkadaşlar, Windows 10 kullanıyorum, 2 gündür başlat tuşu çalışmamaya başladı, sebebini bilmiyorum, ayrıca görev çubuğundaki uygulamaları kaldıramıyorum, bilginiz varsa paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun oluşmuştu.HDD bozulmuştu.Sizdede olabilir.Bakabilirseniz hard disk sentiel bakın Artı 0 Eksi
İzmirlix35 dedi: Merhaba arkadaşlar, Windows 10 kullanıyorum, 2 gündür başlat tuşu çalışmamaya başladı, sebebini bilmiyorum, ayrıca görev çubuğundaki uygulamaları kaldıramıyorum, bilginiz varsa paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun oluşmuştu.HDD bozulmuştu.Sizdede olabilir.Bakabilirseniz hard disk sentiel bakın
Berat_cita.k Decapat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #3 Adım #1: Ctrl + Alt + Delete tuşları ile Görev Yöneticisi’ni açın. Adım #2: Dosya menüsünden Yeni görev çalıştır butonuna tıklayın. Adım #3: CMD yazın ve “Bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur” seçeneğini işaretleyin. Adım #4: Komut İstemi uygulamasına SFC /SCANNOW komutunu girin ve Enter’a basın. Adım #5: DISM /ONLINE /CLEANUP-IMAGE /RESTOREHEALTH komutunu girin ve Enter’a basın. Adım #6: Bilgisayarınızı yeniden başlatın Bu sadece bir tane çözüm yolu. Düzelmezse geri dönüş yap. Artı 0 Eksi Çözüm
Adım #1: Ctrl + Alt + Delete tuşları ile Görev Yöneticisi’ni açın. Adım #2: Dosya menüsünden Yeni görev çalıştır butonuna tıklayın. Adım #3: CMD yazın ve “Bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur” seçeneğini işaretleyin. Adım #4: Komut İstemi uygulamasına SFC /SCANNOW komutunu girin ve Enter’a basın. Adım #5: DISM /ONLINE /CLEANUP-IMAGE /RESTOREHEALTH komutunu girin ve Enter’a basın. Adım #6: Bilgisayarınızı yeniden başlatın Bu sadece bir tane çözüm yolu. Düzelmezse geri dönüş yap.
KS KS İ İzmirlix35 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #4 Berat_cita.k dedi: Adım #1: Ctrl + Alt + Delete tuşları ile Görev Yöneticisi’ni açın. Adım #2: Dosya menüsünden Yeni görev çalıştır butonuna tıklayın. Adım #3: CMD yazın ve “Bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur” seçeneğini işaretleyin. Adım #4: Komut İstemi uygulamasına SFC /SCANNOW komutunu girin ve Enter’a basın. Adım #5: DISM /ONLINE /CLEANUP-IMAGE /RESTOREHEALTH komutunu girin ve Enter’a basın. Adım #6: Bilgisayarınızı yeniden başlatın Bu sadece bir tane çözüm yolu. Düzelmezse geri dönüş yap. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, çözümü denedim düzeldi. Artı 0 Eksi
Berat_cita.k dedi: Adım #1: Ctrl + Alt + Delete tuşları ile Görev Yöneticisi’ni açın. Adım #2: Dosya menüsünden Yeni görev çalıştır butonuna tıklayın. Adım #3: CMD yazın ve “Bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur” seçeneğini işaretleyin. Adım #4: Komut İstemi uygulamasına SFC /SCANNOW komutunu girin ve Enter’a basın. Adım #5: DISM /ONLINE /CLEANUP-IMAGE /RESTOREHEALTH komutunu girin ve Enter’a basın. Adım #6: Bilgisayarınızı yeniden başlatın Bu sadece bir tane çözüm yolu. Düzelmezse geri dönüş yap. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, çözümü denedim düzeldi.
Berat_cita.k Decapat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #5 İzmirlix35 dedi: Çok teşekkür ederim, çözümü denedim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Mesajı çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
İzmirlix35 dedi: Çok teşekkür ederim, çözümü denedim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Mesajı çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.