waps Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 432 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Omen 16-wf0029nt Intel Core I5-13500HX, RTX 4060, 1TB SSD, 16GB RAM İşletim Sistemi : Windows 11 Home x64 Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, sorum başlıkta. İnternette görüyorum çok güzeller. Hatta bugün birisinin konusunda gördüm ama konuyu unuttum . Nasıl değiştirebilirim? Programı bulmak kolay ama resmi bir türlü bulamıyorum . Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2021
Merhaba arkadaşlar, sorum başlıkta. İnternette görüyorum çok güzeller. Hatta bugün birisinin konusunda gördüm ama konuyu unuttum . Nasıl değiştirebilirim? Programı bulmak kolay ama resmi bir türlü bulamıyorum .
Çözüm Hackerpat 9 Haziran 2021 Open Shell kullanabilirsin. Open-Shell/Open-Shell-Menu Resimdeki şekil de bu hocam: Start Button Windows 10x by JoaoFernandoJFMX on DeviantArt
Open Shell kullanabilirsin. Open-Shell/Open-Shell-Menu Resimdeki şekil de bu hocam: Start Button Windows 10x by JoaoFernandoJFMX on DeviantArt
S Sadeceibrahim Decapat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 459 Çözümler 3 9 Haziran 2021 #2 (İnternette sadece İngilizce yazarak tek seferde karşıma çıkan sonuç) Ayarlar/kişiselleştirme/renkler/Aşağıdaki yüzeylerde tema rengini göster: Artı 0 Eksi
(İnternette sadece İngilizce yazarak tek seferde karşıma çıkan sonuç) Ayarlar/kişiselleştirme/renkler/Aşağıdaki yüzeylerde tema rengini göster:
KS KS waps Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 432 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Omen 16-wf0029nt Intel Core I5-13500HX, RTX 4060, 1TB SSD, 16GB RAM İşletim Sistemi : Windows 11 Home x64 Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #3 Sadeceibrahim dedi: (İnternette sadece İngilizce yazarak tek seferde karşıma çıkan sonuç) Ayarlar/kişiselleştirme/renkler/Aşağıdaki yüzeylerde tema rengini göster: Genişletmek için tıkla... Bu şekilde olamaz mı? Windows 10 dosya gezgini klasörler grubu yok konu bu. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Sadeceibrahim dedi: (İnternette sadece İngilizce yazarak tek seferde karşıma çıkan sonuç) Ayarlar/kişiselleştirme/renkler/Aşağıdaki yüzeylerde tema rengini göster: Genişletmek için tıkla... Bu şekilde olamaz mı? Windows 10 dosya gezgini klasörler grubu yok konu bu.
Hackerpat Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 314 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 12 GB Ram İntel i3-9100f işlemci Nvidia GT730 ekran kartı Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #4 Open Shell kullanabilirsin. Open-Shell/Open-Shell-Menu Resimdeki şekil de bu hocam: Start Button Windows 10x by JoaoFernandoJFMX on DeviantArt Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Open Shell kullanabilirsin. Open-Shell/Open-Shell-Menu Resimdeki şekil de bu hocam: Start Button Windows 10x by JoaoFernandoJFMX on DeviantArt
KS KS waps Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 432 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Omen 16-wf0029nt Intel Core I5-13500HX, RTX 4060, 1TB SSD, 16GB RAM İşletim Sistemi : Windows 11 Home x64 Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #5 Hackerpat dedi: Open Shell kullanabilirsin. Open-Shell/Open-Shell-Menu Resimdeki şekilde bu hocam: Start Button Windows 10x by JoaoFernandoJFMX on DeviantArt Genişletmek için tıkla... Çok çok çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Hackerpat dedi: Open Shell kullanabilirsin. Open-Shell/Open-Shell-Menu Resimdeki şekilde bu hocam: Start Button Windows 10x by JoaoFernandoJFMX on DeviantArt Genişletmek için tıkla... Çok çok çok teşekkür ederim