Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #11 Atakan Beşel dedi: Ben komut istemine komut yazdım yardım etme imkanınız var mı yazdığım komutlar bunlar slmgr /ipk ürün anahtarı buraya yazılacak slmgr /skms kms8.msguides.com slmgr /ato Genişletmek için tıkla... CMD ile karıştırmayın. Crack yardım yapabilir miyim bilmiyorum. Desteklemiyorum bu konuyu.
Atakan Beşel dedi: Ben komut istemine komut yazdım yardım etme imkanınız var mı yazdığım komutlar bunlar slmgr /ipk ürün anahtarı buraya yazılacak slmgr /skms kms8.msguides.com slmgr /ato Genişletmek için tıkla... CMD ile karıştırmayın. Crack yardım yapabilir miyim bilmiyorum. Desteklemiyorum bu konuyu.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 11 Mayıs 2021 #12 Atakan Beşel dedi: Ben komut istemine komut yazdım yardım etme imkanınız var mı yazdığım komutlar bunlar. Slmgr /ipk ürün anahtarı buraya yazılacak slmgr /skms kms8.msguides.com slmgr /ato Genişletmek için tıkla... Sen bu kodları yazmak yerine "SFC /scannow" yazabilirdin.
Atakan Beşel dedi: Ben komut istemine komut yazdım yardım etme imkanınız var mı yazdığım komutlar bunlar. Slmgr /ipk ürün anahtarı buraya yazılacak slmgr /skms kms8.msguides.com slmgr /ato Genişletmek için tıkla... Sen bu kodları yazmak yerine "SFC /scannow" yazabilirdin.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.431 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 11 Mayıs 2021 #13 Windows'da Sistem Dosyası Denetleyicisi'nin kullanılması - Microsoft Desteği Bilgisayarınızda dosyalarla ilgili sorunlar olup olmadığını denetlemek için Windows'ta Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni çalıştırmayı öğrenin. support.microsoft.com
Windows'da Sistem Dosyası Denetleyicisi'nin kullanılması - Microsoft Desteği Bilgisayarınızda dosyalarla ilgili sorunlar olup olmadığını denetlemek için Windows'ta Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni çalıştırmayı öğrenin. support.microsoft.com
A Atakan Beşel Femtopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #14 Arama kısmı askıya alındı diyor.