A Aakın Hectopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2019 #1 Arkadaşlar W10 ile gelen uygulamalar var. Bir çoğunu kaldırdım, ama bazıları kalkmıyor. PowerShell ile kalkıyor işime yarar mı kaldırmak, bir de Uygulama Yükleyicisi var ismi anlamlı geldiği için kaldırmadım ne işe yarıyor?
Arkadaşlar W10 ile gelen uygulamalar var. Bir çoğunu kaldırdım, ama bazıları kalkmıyor. PowerShell ile kalkıyor işime yarar mı kaldırmak, bir de Uygulama Yükleyicisi var ismi anlamlı geldiği için kaldırmadım ne işe yarıyor?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.555 Makaleler 1 Çözümler 38 12 Mart 2019 #2 Uygulama yükleyicisi bildiğim kadarıyla Microsoft Store da olan uygulamaları yüklemeye yarıyor. Kaldırmanızı tavsiye etmem.
Uygulama yükleyicisi bildiğim kadarıyla Microsoft Store da olan uygulamaları yüklemeye yarıyor. Kaldırmanızı tavsiye etmem.
Elohim Hectopat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 552 Çözümler 10 Yer İstanbul 12 Mart 2019 #3 Merhaba, Stok uygulamaları CCleaner ile kaldırabilirsiniz.