famous Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 702 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Twitter 19 Haziran 2018 #1 Yeniden başlatıyorum güncelleştirme tamamlanamadı diyor, tekrar yeniden başlatmamı istiyor. 10 defa yaptım ancak düzelmedi, elle güncellemek mümkün müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2018
Yeniden başlatıyorum güncelleştirme tamamlanamadı diyor, tekrar yeniden başlatmamı istiyor. 10 defa yaptım ancak düzelmedi, elle güncellemek mümkün müdür?
Ramazan Kılıç Kilopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 49 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2018 #2 Bende karşılaştım bu sorunla düzeltmeye çalışırken sistem dosyalarını bozdum. Format atmak zorunda kaldım, format atınca düzeldi.
Bende karşılaştım bu sorunla düzeltmeye çalışırken sistem dosyalarını bozdum. Format atmak zorunda kaldım, format atınca düzeldi.
famous Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 702 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Twitter 19 Haziran 2018 #3 Ramazan Kılıç dedi: Bende karşılaştım bu sorunla düzeltmeye çalışırken sistem dosyalarını bozdum. Format atmak zorunda kaldım, format atınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Windows 10 her sorun çıkardığında formatmı atmak lazım format felan atmak istemiyorum bunun çözümü illaki vardır up Son düzenleme: 20 Haziran 2018
Ramazan Kılıç dedi: Bende karşılaştım bu sorunla düzeltmeye çalışırken sistem dosyalarını bozdum. Format atmak zorunda kaldım, format atınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Windows 10 her sorun çıkardığında formatmı atmak lazım format felan atmak istemiyorum bunun çözümü illaki vardır up