yaser pektaş Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 287 Çözümler 1 Bugün 15:24 #1 RAM 16GB 4200MHz Windows 10 kullanıyorum. Valorant için bellek bütünlüğünü açmam lazım, birkaç tane konuya baktım aygıt yöneticisinde sürücüye göre cihazlar seçeneği çıkmıyor. BIOS üzerinden sanallaştırma nasıl açılır onu da bilmiyorum.
Windows 10 kullanıyorum. Valorant için bellek bütünlüğünü açmam lazım, birkaç tane konuya baktım aygıt yöneticisinde sürücüye göre cihazlar seçeneği çıkmıyor. BIOS üzerinden sanallaştırma nasıl açılır onu da bilmiyorum.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.882 Makaleler 2 Çözümler 1.721 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:27 #2 Burayı açamıyor musunuz? Açtığınızda olmuyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS yaser pektaş Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 287 Çözümler 1 Bugün 17:24 #3 Mustafa.Kaan dedi: Burayı açamıyor musunuz? Açtığınızda olmuyor mu? Eki Görüntüle 2613545 Genişletmek için tıkla... Olmuyor açmaya çalıştığımda hata veriyor hata kaynağına bakıyorum bunları gösteriyor. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Burayı açamıyor musunuz? Açtığınızda olmuyor mu? Eki Görüntüle 2613545 Genişletmek için tıkla... Olmuyor açmaya çalıştığımda hata veriyor hata kaynağına bakıyorum bunları gösteriyor.