Windows 10 Bildirimi Gelmedi ?

Banada gelmedi ethernet ile bağlıyım.
Dün G2A dan Windows 8.1 Pro 64 Bit aldım tüm güncellemeleri kurdum ama gelmedi daha,güncellemeleri kontrol et diyorum başka güncelleme yok yazıyor.
Turkcell superonline fiber kullanıyorum.

Hemen deniyorum sonucu paylaşacağım.

Dediğiniz gibi güncelleme yüklüydü kaldırıp restart atıp tekrar yükledim, bir restart daha attım ama daha bir şey gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi Windows Update'den kurduğumu silip bunu tekrar yükleyim birde böyle deneyelim. Evet sistem 64 bit.

Dediğiniz şekildede yaptım yine birşey olmadı, aklıma takılan dün Windows key i almadan önce şuanda kullandığım e posta adresimle daha önce Windows 8 update den 8.1 e geçiş yapıp aynı e postayı kullanıyordum ve Bana şöyle bir mail geldi, bende kayıt oldum tabiki.
Sonra dün aldığım Windows 8.1 Pro 64 Bit key ile yine aynı Microsoft online hesabını kullanıyorum ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

Peki şöyle bir şey yapsam, Microsoft'tan tekrar e-mail hesabı alıp dünkü aldığım keyle sistemi baştan kursam?
Eski Microsoft hesabını hiç karıştırmadan?

@Erkan Çevik KB035583 isimli güncellemeyi kurdum. Ama hiç bir şey olmadı. Yüklenen güncelleştirmelerden de baktım orada ismi yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…