xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 30 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar, Windows 10 bildirim panelinden reklamlar geliyor o nasıl engellenir?
Çözüm oguzh4nn31 30 Eylül 2023 Arama kısmına Bildirim ve Eylem ayarları yaz oraya girip hepsini kapat. Kaspersky indirip tarama yap.
Arama kısmına Bildirim ve Eylem ayarları yaz oraya girip hepsini kapat. Kaspersky indirip tarama yap.
oguzh4nn31 Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 208 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Eylül 2023 #2 Arama kısmına Bildirim ve Eylem ayarları yaz oraya girip hepsini kapat. Kaspersky indirip tarama yap. Artı 0 Eksi Çözüm
Arama kısmına Bildirim ve Eylem ayarları yaz oraya girip hepsini kapat. Kaspersky indirip tarama yap.
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.244 Çözümler 6 30 Eylül 2023 #3 Nasıl reklamlar hocam? Malwarebytes ile tarama yapar mısınız? Artı 0 Eksi
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #4 Gmail'den gelen reklamlar mı yoksa normal reklamlar mı biraz tarif edin. '' Ayarlar > Bildirimler ve eylemler '' Artı 0 Eksi
Gmail'den gelen reklamlar mı yoksa normal reklamlar mı biraz tarif edin. '' Ayarlar > Bildirimler ve eylemler ''
KS KS xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 30 Eylül 2023 #5 Florxsy BAN dedi: Gmail'den gelen reklamlar mı yoksa normal reklamlar mı biraz tarif edin. '' Ayarlar > Bildirimler ve eylemler '' Genişletmek için tıkla... Google üzerinden gelen reklamlar Kaspersky ile taramada yaptım hatta. oguzh4nn31 dedi: Arama kısmına Bildirim ve Eylem ayarları yaz oraya girip hepsini kapat. Kaspersky indirip tarama yap. Genişletmek için tıkla... Yaptım oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
Florxsy BAN dedi: Gmail'den gelen reklamlar mı yoksa normal reklamlar mı biraz tarif edin. '' Ayarlar > Bildirimler ve eylemler '' Genişletmek için tıkla... Google üzerinden gelen reklamlar Kaspersky ile taramada yaptım hatta. oguzh4nn31 dedi: Arama kısmına Bildirim ve Eylem ayarları yaz oraya girip hepsini kapat. Kaspersky indirip tarama yap. Genişletmek için tıkla... Yaptım oldu teşekkürler.
oguzh4nn31 Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 208 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Eylül 2023 #6 R xanax32 dedi: Google üzerinden gelen reklamlar Kaspersky ile taramada yaptım hatta. Yaptım oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum. Olmasaydı bir yöntem daha önerecektim. Artı 0 Eksi
R xanax32 dedi: Google üzerinden gelen reklamlar Kaspersky ile taramada yaptım hatta. Yaptım oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum. Olmasaydı bir yöntem daha önerecektim.