Windows 10 bilgisayar açıkken şifre öğrenilebilir mi?

MikeyKunn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F
RTX 4060
MSI PRO A620M-E
32 GB 6000Mhz Ram
MSI MAG Forge M100A D6
Meslek
Öğrenci
RAM
6
Anakart
H57-AM2
İşlemci
Xeon x3450
Merhaba. Babam şifre koymuş bilgisayara. Sıfırlamadan şifreyi öğrenebilir miyim?
10 kişi hadi bakalım.

Son düzenleme:
Merhaba. Babam şifre koymuş bilgisayara. Sıfırlamadan şifreyi öğrenebilir miyim?
10 kişi hadi bakalım.

Babanız bilgisayarla ilgilendiği anda babnıza bir şey sormak için yanına gidin belki şifreyi görebilirsiniz.

Babanız bilgisayarla ilgilendiği anda babnıza bir şey sormak için yanına gidin belki şifreyi görebilirsiniz.

Çok denedim olmadı. :D bir kere daha yapmıştı o ara bir kere başardım ondan sonra hep odadan çıkardı beni :D

Windows7de bir açık sayesine şifreyi girmeden şifreyi değiştirip giriş sağlanabiliyordu. Tabiki yasal değil ama belki win10da da vardır böyle bir açık..

Windows 7'de bir açık sayesine şifreyi girmeden şifreyi değiştirip giriş sağlanabiliyordu. Tabii ki yasal değil ama belki Windows 10'da da vardır böyle bir açık.

Ben bir açık kullanıp yeni hesap açabiliyorum fakat bu sefer sıkıntı annem 7/24 evde önceden değildi şimdi o hesabı silmekle uğraşmam sıkıntı. Bir program varda crack bulmam lazım.

Hocam eğer kurulumda şifreyi unuttum kısmı için 3 soruya ne yanıt verdiğinizi hatıtlıyorsanız oradan girmeyi deneyin.

Onu bile değişti babam biliyor bu konuları:D

Hocam eğer kurulumda şifreyi unuttum kısmı için 3 soruya ne yanıt verdiğinizi hatıtlıyorsanız oradan girmeyi deneyin.

Windows 7'de bir açık sayesine şifreyi girmeden şifreyi değiştirip giriş sağlanabiliyordu. Tabii ki yasal değil ama belki Windows 10'da da vardır böyle bir açık.

Reset Windows Password screenshots bu sitedeki programın crack halı var mı yeni sürüm?

Ben bir açık kullanıp yeni hesap açabiliyorum fakat bu sefer sıkıntı annem 7/24 evde önceden değildi şimdi o hesabı silmekle uğraşmam sıkıntı. Bir program varda crack bulmam lazım.

Onu bile değişti babam biliyor bu konuları:D

Reset Windows Password screenshots bu sitedeki programın crack halı var mı yeni sürüm?
Forumda korsan veya crack desteği yoktur dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı