W wondexa01 Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ocak 2024 #1 Bilgisayarı açınca sürekli kilit ekranı geliyor gelmemesini istiyorum ve gelirken sürekli Microsoft hesap hesabına girmek zorunda kalıyorum bunu kapatmanın bir yolu yok mudur? İşletim sistemim: Windows 10 Home. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2024
Bilgisayarı açınca sürekli kilit ekranı geliyor gelmemesini istiyorum ve gelirken sürekli Microsoft hesap hesabına girmek zorunda kalıyorum bunu kapatmanın bir yolu yok mudur? İşletim sistemim: Windows 10 Home.
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #2 Her açılışta şifre yerine Microsoft hesabının şifresini mi giriyorsun?
W wondexa01 Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ocak 2024 #3 ruzgaew dedi: Her açılışta şifre yerine Microsoft hesabının şifresini mi giriyorsun? Genişletmek için tıkla... Şifreyi kaldırdım kaldırınca microsoft hesap giriş penceresi açılıyor ardından hesaba giriş yapmamı istiyor
ruzgaew dedi: Her açılışta şifre yerine Microsoft hesabının şifresini mi giriyorsun? Genişletmek için tıkla... Şifreyi kaldırdım kaldırınca microsoft hesap giriş penceresi açılıyor ardından hesaba giriş yapmamı istiyor
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #4 wondexa01 dedi: Şifreyi kaldırdım kaldırınca microsoft hesap giriş penceresi açılıyor ardından hesaba giriş yapmamı istiyor Genişletmek için tıkla... Ayarlar hesaplar kısmından yerel hesaba geçiş yapmanız gerek.
wondexa01 dedi: Şifreyi kaldırdım kaldırınca microsoft hesap giriş penceresi açılıyor ardından hesaba giriş yapmamı istiyor Genişletmek için tıkla... Ayarlar hesaplar kısmından yerel hesaba geçiş yapmanız gerek.
W wondexa01 Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ocak 2024 #5 ruzgaew dedi: Ayarlar hesaplar kısmından yerel hesaba geçiş yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Nasil gecicem ruzgaew dedi: Ayarlar hesaplar kısmından yerel hesaba geçiş yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Buldum ayarlardan hesaplar bilgiler kisminda yerel hesap ile oturum aç var veri kaybı olmaz dimi hocam?
ruzgaew dedi: Ayarlar hesaplar kısmından yerel hesaba geçiş yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Nasil gecicem ruzgaew dedi: Ayarlar hesaplar kısmından yerel hesaba geçiş yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Buldum ayarlardan hesaplar bilgiler kisminda yerel hesap ile oturum aç var veri kaybı olmaz dimi hocam?
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #6 wondexa01 dedi: Nasil gecicem Buldum ayarlardan hesaplar bilgiler kisminda yerel hesap ile oturum aç var veri kaybı olmaz dimi hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz hocam. Mailiniz bilgisayarınızda kalıyor zaten.
wondexa01 dedi: Nasil gecicem Buldum ayarlardan hesaplar bilgiler kisminda yerel hesap ile oturum aç var veri kaybı olmaz dimi hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz hocam. Mailiniz bilgisayarınızda kalıyor zaten.
W wondexa01 Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ocak 2024 #7 ruzgaew dedi: Hayır olmaz hocam. Mailiniz bilgisayarınızda kalıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Bisi daha sorcam onedrive yedeklemesi oluyor ve yedeklemeyi durdurun hersey siliniyor geri alınca geliyor onu nasil yapcam?
ruzgaew dedi: Hayır olmaz hocam. Mailiniz bilgisayarınızda kalıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Bisi daha sorcam onedrive yedeklemesi oluyor ve yedeklemeyi durdurun hersey siliniyor geri alınca geliyor onu nasil yapcam?
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #8 wondexa01 dedi: Bisi daha sorcam onedrive yedeklemesi oluyor ve yedeklemeyi durdurun hersey siliniyor geri alınca geliyor onu nasil yapcam? Genişletmek için tıkla... Yedeklemek mi istiyorsunuz yedeklememek mi istiyorsunuz?
wondexa01 dedi: Bisi daha sorcam onedrive yedeklemesi oluyor ve yedeklemeyi durdurun hersey siliniyor geri alınca geliyor onu nasil yapcam? Genişletmek için tıkla... Yedeklemek mi istiyorsunuz yedeklememek mi istiyorsunuz?
W wondexa01 Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ocak 2024 #9 ruzgaew dedi: Yedeklemek mi istiyorsunuz yedeklememek mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yedeklememek istiyorum ve masaüstü felan hep onun içinde ve yanlışlıkla silince masaüstü gidiyor
ruzgaew dedi: Yedeklemek mi istiyorsunuz yedeklememek mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yedeklememek istiyorum ve masaüstü felan hep onun içinde ve yanlışlıkla silince masaüstü gidiyor
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #10 wondexa01 dedi: Yedeklememek istiyorum ve masaüstü felan hep onun içinde ve yanlışlıkla silince masaüstü gidiyor Genişletmek için tıkla... Tüm dosyalarınıza şuan Onedrive üzerinden mi erişiyorsunuz?
wondexa01 dedi: Yedeklememek istiyorum ve masaüstü felan hep onun içinde ve yanlışlıkla silince masaüstü gidiyor Genişletmek için tıkla... Tüm dosyalarınıza şuan Onedrive üzerinden mi erişiyorsunuz?