hsyn_8118 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #1 Anakart markasi geliyor, yukleniyor ve sonra PC siyah ekranda kalıyor. Fisi cekip takiyorum tekrar aciyorum, Windows duzgun yuklenmemis diyor. Bu bilgisayara sifirla, dosyalarimi sakla diyorum parola istiyor fakat PC'de parola yok.
Anakart markasi geliyor, yukleniyor ve sonra PC siyah ekranda kalıyor. Fisi cekip takiyorum tekrar aciyorum, Windows duzgun yuklenmemis diyor. Bu bilgisayara sifirla, dosyalarimi sakla diyorum parola istiyor fakat PC'de parola yok.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 27 Nisan 2024 #2 PC siyah ekranda iken Shift alt delete tuşlarına basın Görev Yöneticisi girip explorer.exe yazıp çalıştırın.
PC siyah ekranda iken Shift alt delete tuşlarına basın Görev Yöneticisi girip explorer.exe yazıp çalıştırın.
hsyn_8118 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #3 Pencere bakıcısı dedi: PC siyah ekranda iken Shift alt delete tuşlarına basın Görev Yöneticisi girip explorer.exe yazıp çalıştırın. Genişletmek için tıkla... PCye biri girmis olabilirmi Pencere bakıcısı dedi: PC siyah ekranda iken Shift alt delete tuşlarına basın Görev Yöneticisi girip explorer.exe yazıp çalıştırın. Genişletmek için tıkla... PC'ye biri girmis olabilir mi cunku soyledigim gibi sifirla deyince parrola istjyor fakat pcdw parola yok.
Pencere bakıcısı dedi: PC siyah ekranda iken Shift alt delete tuşlarına basın Görev Yöneticisi girip explorer.exe yazıp çalıştırın. Genişletmek için tıkla... PCye biri girmis olabilirmi Pencere bakıcısı dedi: PC siyah ekranda iken Shift alt delete tuşlarına basın Görev Yöneticisi girip explorer.exe yazıp çalıştırın. Genişletmek için tıkla... PC'ye biri girmis olabilir mi cunku soyledigim gibi sifirla deyince parrola istjyor fakat pcdw parola yok.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 27 Nisan 2024 #4 hsyn_8118 dedi: PC'ye biri girmis olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Windows arada sapıta biliyor dediğim yöntemi yapın.
hsyn_8118 dedi: PC'ye biri girmis olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Windows arada sapıta biliyor dediğim yöntemi yapın.
hsyn_8118 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #5 Pencere bakıcısı dedi: Hayır Windows arada sapıta biliyor dediğim yöntemi yapın. Genişletmek için tıkla... Bu sorundan once Microsoft Windows calismayi durdurdu dedi iste PC'de parola olmadigi halde parola istiyor simdi sifirlacakken.
Pencere bakıcısı dedi: Hayır Windows arada sapıta biliyor dediğim yöntemi yapın. Genişletmek için tıkla... Bu sorundan once Microsoft Windows calismayi durdurdu dedi iste PC'de parola olmadigi halde parola istiyor simdi sifirlacakken.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 27 Nisan 2024 #6 Format atın.
hsyn_8118 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #7 Pencere bakıcısı dedi: Format atın. Genişletmek için tıkla... Neden fikrini değiştirdin
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 27 Nisan 2024 #8 hsyn_8118 dedi: Neden fikrini değiştirdin Genişletmek için tıkla... Çözüm önerileri sunuyorum.
hsyn_8118 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #9 Pencere bakıcısı dedi: Çözüm önerileri sunuyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Ilk çözümü deneyeceğim olmadi format.
Pencere bakıcısı dedi: Çözüm önerileri sunuyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Ilk çözümü deneyeceğim olmadi format.