Windows 10 "Bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı" hatası

kivannckl

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
GT730
Hocam selamlar, kişisel bilgisayarımı yaklaşık 4 aydır kullanmıyordum, evde olmadığımdan dolayı. Bugün daha yeni eve geldim ve bilgisayarı açmak istediğimde ise hata veriyordu. Verilen hata "Windows Yükle" başlığı altında şu şekilde: Bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. Windows yüklemesi devam edemiyor. Windows'u yüklemek için bilgisayarı yeniden başlatmak üzere "Tamam"ı tıklayın ve yüklemeyi yeniden başlatın. Şeklinde bir hata alıyorum ve defalarca kez Tamam'a basıp yeniden başlatıyorum ancak işe yaramıyor. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@kivannckl Bir USB belleğe sisteminize uygun bir biçimde Rufus yazılımını kullanarak Windows yazdırın. Sisteminiz UEFI ise CSM, eski tip ise MBR formatında yazın.

Daha sonra USB belleğinizi sisteme takip BIOS üzerinden belleginizi ilk sıraya alın. BIOS'dan çıkın. Bir sorun yoksa sistem USB bellek üzerinden başlayacak ve kuruluma geçeceksiniz.

"Windows'u Kur" ekranı gelince Windows kuruluma başlayabilirsiniz demektir.

Tamamdır gün içerisinde adım adım işlemleri yapıp geri dönüş sağlayacağım

YouTube'da bir sürü video var bununla ilgili Win X USB temiz kurulum yazıp bulabilirsiniz.
Videoları kontrol edeceğim teşekkürler

@kivannckl Takılırsanız yazarsınız isterseniz.

Bu da eğer görüntülü kaynak lazım olursa diye bir video.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkürler görüntülü kaynağa çok ihtiyacım vardı çünkü bu tarz işlemler bana çok karışık geliyor

Hocam bugünü bulabildim boş vakit. Videoda ki adımları tek tek takip ederek yaptım ve şu an kurulumun bitmesini bekliyorum hallettim yani teşekkürler ilgilendiğin için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…