Windows 10 bilgisayar ilk açılışta açılmıyor

asiim

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Benim laptopumda Windows 10 işletim sistemi kurulu ve ben bilgisayarımı açmaya çalıştıgımda ASUS yazısı çıkıyor fakat altındaki dönen beyaz şey çıkmıyor. Ne kadar beklersem de hiçbir sonuç ortaya çıkmıyor. Ben de tuşundan reset atmak zorunda kalıyorum. Tusundan reset attıktan sonra ise normal bir şekilde açılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Orijinal mi Windows 10 ?

Son düzenleyen: Moderatör:
En son servise verdiğimde yeniden kurulum yapılmıştı. Sanıyorum orijinal. Bu arada nasıl kontrol edildiği hakkında bilgi de verebilir misiniz ?

Bilgisayarınızı guncelleyin duzelecegini umuyorum, düzelmezse temiz kurulum yapın.

Bilgisayarınızı guncelleyin duzelecegini umuyorum, düzelmezse temiz kurulum yapın.
Uzun zamandır cevap yazamıyordum. Kusura bakmayın. Tüm güncellemeleri yaptıktan sonra bu yorumun altında gelişmeleri paylaşıcağım. Teşekkürler

Zaten daha önce bilgisayarın harddiskindeki bir problemden dolayı harddiski değişmiş ve yeniden kurulum yapılmıştı. 2 veya 3 hafta oldu onun üstünden geçeli.
O zaman Windows DVD'sinden onarım denesen. Belki düzelebilir. Sistem dosyalarında hata varsa onları düzeltir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…