Sadece mouse var CTRL alt del yaparak Görev Yöneticisi'ni falan açabiliyorum. Ama masaüstünden hiçbir şey yapamıyorum. İnternetten bir sürü çözüm yoluna baktım hiçbiri olmadı. Yardım edebilir misiniz?
İşletim sistemi çökmüş. Format atabilirsiniz. Veriler önemli derseniz işletim sisteminin üstüne işletim sistemi kurulumu yapabilirsiniz. Önceki işletim sistemi C diskinde windows.old olarak saklanacaktır. Yedeklerinize erişebilirsiniz.
Veya bir flash belleğe Windows 10 yazdırıp bios ile boot kısmından 1. sıraya flash belleği yerleştirerek windows kurulum ekranından Bilgisayarınızı Onarın kısmından onarım yapabilirsiniz.
İşletim sistemi çökmüş. Format atabilirsiniz. Veriler önemli derseniz işletim sisteminin üstüne işletim sistemi kurulumu yapabilirsiniz. Önceki işletim sistemi C diskinde windows.old olarak saklanacaktır. Yedeklerinize erişebilirsiniz.
Veya bir flash belleğe Windows 10 yazdırıp BIOS ile boot kısmından 1. sıraya flash belleği yerleştirerek Windows kurulum ekranından bilgisayarınızı onarın kısmından onarım yapabilirsiniz.