Windows 10 bilgisayara sürücüleri basit yoldan nasil yukleyebilirim?

Aecgrehrt

Centipat
Daha fazla  
Yazimi okuyan herkese merhaba. Bilgisayarima format attim ve Windows 10 yaptim. (Windows 7'den Windows 10'a aldim.) benim problemim bu suruculeri nasil yukleyecegim? Eger hizli yuklemek için bir program varsa onerebilir misiniz? Driverpack demeyin o en son cozum. Bilgisayara viruslu ne varsa yukluyor. Su driverlari basit yoldan nasil yukleyebilirim? Simdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'da Windows Update baya iş görüyor diye biliyorum. Ekran kartının sürücüsünün manuel yüklenmesi öneriliyor ama tam emin değilim.

Hocam, zaten kendisi sürücüleri yükler. Siz ekran kartı sürücüsünü sitesinden yükleyin.

Sürücüler genelde otomatik yükleniyor. Özellikle elle kontrol etmek istiyorsan başlat tuşuna tıklayıp, aygıt yöneticisine girdikten sonra kontrol etmek istediğin bileşeni bul. Daha sonra üzerne sağ tıklayıp sürücüleri kontrol et. Telefondan yazıyorum eğer yapamazsan daha detaylıca anlatırım

Driverpack'i ayarladığınızda sorunsuz kurulum yapıyor aslında. Onun dışında iobit'in uygulaması vardı ama forumda önerilmesi yasak mıydı kapmanya mı yapıyorlardı öyle bir şey. Çünkü kaldıramıyorsun programı sil sil klasörü gitmiyor.

Ayrıca win10 kendisi ayarlıyor.

Artı -2 Eksi
Driver Booster gereksiz bir uygulama.

Windows 10'da Windows Update bayağı iş görüyor diye biliyorum. Ekran kartının sürücüsünün manuel yüklenmesi öneriliyor ama tam emin değilim.

Dostum yorumun için tesekkurler. Ben internet vb. driverlarin nasil basit yuklendigini sormustum. Ama gene de tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…