Windows 10 bilgisayara USB format sonrası Wi-Fi olmadan nasıl sürücüler yüklenir?

Alpagout

Yoctopat
Daha fazla  
Windows 10 bilgisayarıma sıfırdan USB format attım virüsten ötürü lakin ne Wi-Fi var ne başka bir şey çöp kutusu ve Microsoft Edge var sadece, sorun driver diye okudum ama nasıl yükleyeceğim, nasıl yapacağım bilmiyorum. Nasıl yapabilirim ve ayrıca virüs geçmiş midir?

Windows 10 bilgisayarıma 0'dan USB format attım virüsten ötürü lakin ne Wi-Fi var ne başka bir şey çöp kutusu ve Microsoft Edge var sadece, sorun driver diye okudum ama nasıl yükleyeceğim nasıl yapacağım bilmiyorum, nasıl yapabilirim ve ayrıca virüs geçmiş midir?

Hangi sürücüleri vesaire kuracağıma yardımcı olur musunuz? Başka PC, Windows 7 32 Bit bir tane eski bilgisayar var. Sadece onunla yapabilir miyim driver yükleme işini?

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs geçmez. Windows Update'den indir veya ekran kartı, ses kartı modeli chromea yaz ve indir diğer bilgisayardan sonra USB'ye at ve reset attığın PC'ye setup.exe vb aç ve driverlar kurulur.

Virüs geçmez. Windows Update'den indir veya ekran kartı, ses kartı modeli chromea yaz ve indir diğer bilgisayardan sonra USB'ye at ve reset attığın PC'ye setup.exe vb aç ve driverlar kurulur.
Windows update falan hiç bir şey yok dediğim gibi , size söylesem wifi driverine vesaire bakar mısınız markasını

Windows 10 bilgisayarıma sıfırdan USB format attım virüsten ötürü lakin ne Wi-Fi var ne başka bir şey çöp kutusu ve Microsoft Edge var sadece, sorun driver diye okudum ama nasıl yükleyeceğim, nasıl yapacağım bilmiyorum. Nasıl yapabilirim ve ayrıca virüs geçmiş midir?

Hangi sürücüleri vesaire kuracağıma yardımcı olur musunuz? Başka PC, Windows 7 32 Bit bir tane eski bilgisayar var. Sadece onunla yapabilir miyim driver yükleme işini?
Telefonunuz android ise USB tetherning yapabilirsiniz. iOS larda yeni modellerinde gelmişti sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı