th3q4x Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar selam. Ben bilgisayara herhangi bir şey kurmaya çalıştığımda olmuyor. Altta bu açılıyor. (Görselde var) SmartScreen kapatamıyorum bir de. En yeni 20H2 sürüm kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2021
Arkadaşlar selam. Ben bilgisayara herhangi bir şey kurmaya çalıştığımda olmuyor. Altta bu açılıyor. (Görselde var) SmartScreen kapatamıyorum bir de. En yeni 20H2 sürüm kullanıyorum.
S SaresPrice Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #2 Sırasıyla bu işlemleri uygulayın. 1- "ayarlar"'a girin. 2- "güncelleştirme ve güvenlik" kısmına girin. 3- "geliştiriciler için" başlığına gelin. 4- sizde muhtemel "geliştirici özelliklerini kullanma" seçeneği seçili olacaktır. "geliştirici modu" seçeneğini işaretleyin. Artı 0 Eksi
Sırasıyla bu işlemleri uygulayın. 1- "ayarlar"'a girin. 2- "güncelleştirme ve güvenlik" kısmına girin. 3- "geliştiriciler için" başlığına gelin. 4- sizde muhtemel "geliştirici özelliklerini kullanma" seçeneği seçili olacaktır. "geliştirici modu" seçeneğini işaretleyin.
KS KS th3q4x Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #3 Tamam deniyorum . SaresPrice dedi: Sırasıyla bu işlemleri uygulayın. 1- "ayarlar"'a girin. 2- "güncelleştirme ve güvenlik" kısmına girin. 3- "geliştiriciler için" başlığına gelin. 4- sizde muhtemel "geliştirici özelliklerini kullanma" seçeneği seçili olacaktır. "geliştirici modu" seçeneğini işaretleyin. Genişletmek için tıkla... SaresPrice dedi: Sırasıyla bu işlemleri uygulayın. 1- "ayarlar"'a girin. 2- "güncelleştirme ve güvenlik" kısmına girin. 3- "geliştiriciler için" başlığına gelin. 4- sizde muhtemel "geliştirici özelliklerini kullanma" seçeneği seçili olacaktır. "geliştirici modu" seçeneğini işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Yok yine olmadı. Artı 0 Eksi
Tamam deniyorum . SaresPrice dedi: Sırasıyla bu işlemleri uygulayın. 1- "ayarlar"'a girin. 2- "güncelleştirme ve güvenlik" kısmına girin. 3- "geliştiriciler için" başlığına gelin. 4- sizde muhtemel "geliştirici özelliklerini kullanma" seçeneği seçili olacaktır. "geliştirici modu" seçeneğini işaretleyin. Genişletmek için tıkla... SaresPrice dedi: Sırasıyla bu işlemleri uygulayın. 1- "ayarlar"'a girin. 2- "güncelleştirme ve güvenlik" kısmına girin. 3- "geliştiriciler için" başlığına gelin. 4- sizde muhtemel "geliştirici özelliklerini kullanma" seçeneği seçili olacaktır. "geliştirici modu" seçeneğini işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Yok yine olmadı.