Windows 10 bilgisayara Windows 7 nasıl yüklenir?

zKaranfily0

Kilopat
Makaleler
2
Windows 10 bilgisayara Windows 7 nasıl yüklerim? diret ISO dosyasını bilgisayara indirip başlat destem olur mu yoksa DVD veya USB bellek gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format USB belleği hazırlaman gerek. Rufus ile ISO dosyasını USB belleğe yazıp bilgisayarı o USB bellek ile boot edip format atabilirsin.

Windows 10 bilgisayara Windows 7 nasıl yüklerim? Diret ISO dosyasını bilgisayara indirip başlat destem olur mu yoksa DVD veya USB bellek gerekir mi?

Ayrıca ISO'yu buradan indirebilirsin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam güvenilir sanal mikinede Windows 10 wardı Win yedi yaptım.

Bu yöntemle Temiz Kurulum Yapılamaz diye biliyorum USB'si yoksa pek temiz olmaz o işlem Önermiyorum

Temiz kurulum yapıyor ben denedim 2 seçenek var 1 temiz kurulum 2 yükseltme ben denedim temiz kurulu ile.

Hocam buyurun. Umarım yardımı dokunur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Adam güvenilir sanal mikinede Windows 10 wardı Win yedi yaptım.

Kaç saat sürüyor 1 gün tatilim var onu da formatla geçiremem akşam 9 gibi başlatsam 12'ye kadar bitermi format?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…