woxiew Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 GoodbyeDPI'ın Türkiye için forklanmış sürümünü Windows 10 bilgisayarımda denedim fakat çalışmadı. YouTube üzerinden çözümlere baktım ve hepsi Windows 11 içindi, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
GoodbyeDPI'ın Türkiye için forklanmış sürümünü Windows 10 bilgisayarımda denedim fakat çalışmadı. YouTube üzerinden çözümlere baktım ve hepsi Windows 11 içindi, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.988 Çözümler 81 Yer Başkent 21 Ocak 2025 #2 Superonline mı kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.473 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #3 Antivirüs kullanıyorsanız GoodbyeDPI ile bağlanmanızı engeller. Kapatıp bağlanmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS woxiew Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #4 AceTeq dedi: Superonline mı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom kullanıyorum. dolob dedi: Antivirüs kullanıyorsanız GoodbyeDPI ile bağlanmanızı engeller. Kapatıp bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Windows Defender buna dahil mi? Artı 0 Eksi
AceTeq dedi: Superonline mı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom kullanıyorum. dolob dedi: Antivirüs kullanıyorsanız GoodbyeDPI ile bağlanmanızı engeller. Kapatıp bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Windows Defender buna dahil mi?
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.473 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #5 woxiew dedi: Türk Telekom kullanıyorum. Windows Defender buna dahil mi? Genişletmek için tıkla... Defender sorun çıkarmıyor. Artı 0 Eksi
woxiew dedi: Türk Telekom kullanıyorum. Windows Defender buna dahil mi? Genişletmek için tıkla... Defender sorun çıkarmıyor.
KS KS woxiew Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #6 dolob dedi: Defender sorun çıkarmıyor. Genişletmek için tıkla... Çalışmamasının sebebi başka ne olabilir? Artı 0 Eksi
dolob dedi: Defender sorun çıkarmıyor. Genişletmek için tıkla... Çalışmamasının sebebi başka ne olabilir?