Windows 10 "bilgisayarınız düzgün başlatılamadı" sorunu

gkhn_sngl123

Hectopat
Dün saat 13.15 gibi Grundig GNB1554A1I3 (Windows 10 x64 bit) model bilgisayarımı kapattım ve telefona geçtim. Akşam bir şeye bakmam gerekiyordu ve bilgisayarımı açtım ardından "otomatik onarıma Hazırlanılıyor" yazdı. Ardından "bilgisayarınız düzgün başlatılamadı" yazdı.
Gelişmiş seçenekler falan vardı gelişmiş seçeneklerden sıfırlamaya çalıştım ama mavi ekran kararıp geri aynı yere geliyordu. Kapatıp açtıp yeniden başlattım açılmadan direkt otomatik onarım moduna geçiyor.
Güvenli modu da açmıyor. Lütfen bana yardım edin.
Bu arada bende herhangi bir Windows 10 CD'si yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapatırken Windows bir şeyleri tam kaydetmemiş ve bu da işletim sistemini bozmuştur. Çözüm ise formatlamak, Dosyalar bozulduğu için bu hatayı alırsınız, Format dahilin de sorununuz çözülecek'tir. Format sonrası bu hatayı yaşarsanız Harddisk'iniz de sorun olabilir. İyi forumlar.

Gelişmiş seçeneklere girip Başlangıç Onarmasını çalıştırın.
Onarım bitene kadar bekleyin. Sonra kendi yeniden başlatacak.
O zamanda hata alırsanız tek çare olarak Temiz kurulum yapmanız gerekiyor. USB ile Windows 10 Temiz kurulum rehberi forumda bulunmakta arayarak bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…