Windows 10, Bilgisayarlara Zorla Yükleniyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Kullanıcının isteği olsun ya da olmasın, Windows 10 artık otomatik olarak indiriliyor. Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 10, piyasaya oldukça hızlı bir giriş yaptı. Şimdiden 81 milyondan fazla kullanıcının bilgisayarında kurulu olan işletim sistemi, pazarın %5’ini ele geçirdi bile. Windows 10’un ücretsiz olarak sunulması, adaptasyonun bu kadar hızlı olmasına büyük rol oynuyor tabii ki, ancak

Windows 10, Bilgisayarlara Zorla Yükleniyor Technopat

Daha fazlası...

MS böyle yaparsa rezil NVIDIA Windows 10 driverlarından da mesul olacak. 353.62'nin bazı laptop panellerini bozduğu kesinleşti. Bazı ekran kartlarında da feci stabilite problemleri var. (Birinci elden tecrübem bulunmaktadır.) Zorla yapılan yükseltmeler çok kişinin canını yakabilir.

Son düzenleme:
@Carnage86 Hocam bozulursa ne kadar sürede belli olur. Win 8.1'e geri dönemiyorum. Bir ara hata verdi fakat sorunu çözdüm. Yaktın bizi Windows.

@Carnage86 Hocam bozulursa ne kadar sürede belli olur. Win 8.1'e geri dönemiyorum. Bir ara hata verdi fakat sorunu çözdüm. Yaktın bizi Windows.

Neyin bozulmasından bahsediyorsunuz ve hangi hatayı verdi. Sistemiz nedir?

DH linkleri paylaşmak yasak sanırım, Google'da "NVIDIA driverları bu sefer de panellere gözünü dikti" diye aratırsanız o konuda açtığım başlığa ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…