Böyle bir şey yok hiçbir hesap ekleyemiyorum. Direkt e posta verilmiş şifre istiyor, çok saçma.Yıllar önce bilgisayarcıdan orijinal sıfır Windows10 1511 DVD'si almıştım. Kutusu barkotu falan vardı yani. Neyse c ve d'yi sıfırladım başladım format işlemine, işlem tamamlandı bir de ne göreyim senin başına gelen bana gelmişti, kullanıcı adı defaultuser0'lı bir şeydi, şifre istiyordu. Sonra anladım ki, format atıyorsunuz ya, işlem tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıyor. Windows logosu geldiği anda özelleştirmeler geliyor hani, bahsettiğim şey resimde(alıntı) orada bu aşamayı atla falan dediniz mi siz? Dediyseniz büyük ihtimal ondan öyle olmuştur. Oraya Windows hesabınızı kayıt ederek işleme devam ederseniz problem olmaz. Sonrasında hesabınızı yerel hesaba çevirebilirsiniz, oluşturduğunuz şifreyi falan kaldırabilirsiniz.
Böyle bir şey yok hiçbir hesap ekleyemiyorum direkt e posta verilmiş şifee istiyor çok saçma
Microsoftun kendi sitesinden kurulum aracıyla indirip usb olmadan kurulum yaptım kurulum aracındanFormat atarken, kurulum belirli bir aşamaya geldiği zaman resimle belirttiğim bölümün çıkması lazım. Yukarı da arkadaşın dediği gibi Windows 10 iso'sunu nerden indirdiniz ve sürümü nedir bilgi verirseniz iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.