İlk bilgisayarımı aldığımda işletim sistemi Windows 7 idi fakat ben bu işletim sistemimi Windows 10'a yükselttim ve BIOS'umu güncellemek istediğimde anakartımın sitesinde sadece Windows 7 BIOS sürümü var. Windows 10 sürümü yok.
Sistem desteği olur. Ancak sıkıntı değil Hangi sistem yüksekse seçip oradaki BIOS ile seninki güncel gözükmüyorsa son olanı güncelle(BIOS notlarında bir uyarı yoksa).
Arkadaşın BIOS daıtıcı şirketi Windows üzerinden kurulabilir dosya vermiş ve o uygulama Windows 7 destekliyor demeye çalışılmış, çalıştırırsan sıkıntı olmaz, çalışır.
Tamamı katı kapasitör 15µ altın kaplama CPU soket GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Plus Teknolojisi 4. nesil Intel® Core™ işlemci desteği USB aygıtları için GIGABYTE On/Off Charge™ Yüksek ESD Korumalı LAN GIGABYTE UEFI DualBIOS™
Tamamı katı kapasitör 15µ altın kaplama CPU soket GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Plus Teknolojisi 4. nesil Intel® Core™ işlemci desteği USB aygıtları için GIGABYTE On/Off Charge™ Yüksek ESD Korumalı LAN GIGABYTE UEFI DualBIOS™
Ama şuan sistem Windows 10'u çalıştırıyor ondan pek mantıklı gelmedi bana, sadece Windows 7 seçenekler arasında olması değişiğime gitti (demeye çalıştığım Windows 10'u çalıştıran sisteme neden Windows 10 seçeneği eklenmemiş, bir çetrefillik var sanki).