tayfun67 Megapat Katılım 16 Haziran 2013 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #1 Bilgisayarı yeniden başlattığımda bot menü tuşu olan F12'ye basmadan bilgisayar başlamıyorç bunu düzeltemedim çyardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri aa.jpg 60,4 KB · Görüntüleme: 53
Bilgisayarı yeniden başlattığımda bot menü tuşu olan F12'ye basmadan bilgisayar başlamıyorç bunu düzeltemedim çyardımcı olursanız sevinirim.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 3 Kasım 2020 #2 BIOS ayarlarınızdan Boot Priority listesinde işletim sisteminin bulunduğu diski en üste taşımanız yeterli olacaktır.
BIOS ayarlarınızdan Boot Priority listesinde işletim sisteminin bulunduğu diski en üste taşımanız yeterli olacaktır.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.625 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #3 Bios Sıfırlamayı Denedinizmi veya Bios Güncellediniz mi?
tayfun67 Megapat Katılım 16 Haziran 2013 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #4 LayThese dedi: BIOS ayarlarınızdan Boot priority listesinde işletim sisteminin bulunduğu diski en üste taşımanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Disk en üstte zaten yinede olmuyor illa F12'ye basman lazım. Son düzenleme: 3 Kasım 2020
LayThese dedi: BIOS ayarlarınızdan Boot priority listesinde işletim sisteminin bulunduğu diski en üste taşımanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Disk en üstte zaten yinede olmuyor illa F12'ye basman lazım.