Berke Şen Picopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 99 29 Eylül 2020 #2 Windows 10 bilgisayarda durup dururken, ağa bağlanılamıyor yazısı aldım, mecburen resetledim ama şimdi de böyle oldu, dediğim gibi bir anda oldu, ne yapmam lazım? Dosya Ekleri 16014043200831621306149176552350.jpg 262,5 KB · Görüntüleme: 91
Windows 10 bilgisayarda durup dururken, ağa bağlanılamıyor yazısı aldım, mecburen resetledim ama şimdi de böyle oldu, dediğim gibi bir anda oldu, ne yapmam lazım?
KS KS Berke Şen Picopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 99 29 Eylül 2020 #21 MassacreDeath dedi: İndirmen gerekmez kişisel dosyalarımı koru dersende verilerinde silinmez. Genişletmek için tıkla... Peki bu şekilde çözülebilir mi? Artı 0 Eksi
MassacreDeath dedi: İndirmen gerekmez kişisel dosyalarımı koru dersende verilerinde silinmez. Genişletmek için tıkla... Peki bu şekilde çözülebilir mi?
MassacreDeath Hectopat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #22 Şu kodları CMD'yi yönetici olarak başlatıp çalıştırır mısın? netsh i i r r netsh i i de ar netsh winsock reset netsh advfirewall reset ipconfig /flushdns Artı 0 Eksi
Şu kodları CMD'yi yönetici olarak başlatıp çalıştırır mısın? netsh i i r r netsh i i de ar netsh winsock reset netsh advfirewall reset ipconfig /flushdns
KS KS Berke Şen Picopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 99 29 Eylül 2020 #23 MassacreDeath dedi: Şu kodları CMD'yi yönetici olarak başlatıp çalıştırır mısın? netsh i i r r netsh i i de ar netsh winsock reset netsh advfirewall reset ipconfig /flushdns Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor bu? Artı 0 Eksi
MassacreDeath dedi: Şu kodları CMD'yi yönetici olarak başlatıp çalıştırır mısın? netsh i i r r netsh i i de ar netsh winsock reset netsh advfirewall reset ipconfig /flushdns Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor bu?
MassacreDeath Hectopat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #24 Burada anlatılıyor. NETSH Komutlarının Açıklaması | Dell Turkey Artı 0 Eksi
KS KS Berke Şen Picopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 99 29 Eylül 2020 #25 MassacreDeath dedi: Burada anlatılıyor. NETSH Komutlarının Açıklaması | Dell Turkey Genişletmek için tıkla... Olmadı. Berke Şen dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... 50 defa resetledim olmadı, bı hışımla kapatıp açtım geldi ama yine de sağol... Son düzenleme: 29 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
MassacreDeath dedi: Burada anlatılıyor. NETSH Komutlarının Açıklaması | Dell Turkey Genişletmek için tıkla... Olmadı. Berke Şen dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... 50 defa resetledim olmadı, bı hışımla kapatıp açtım geldi ama yine de sağol...
MassacreDeath Hectopat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #26 Windows'un ağ sorun gidericisini deneyin olmazsa idareten telefonunu ev ağına bağlayıp telefonuda USB ile bağlayıp USB tetheringi açabilirsiniz. Dosya Ekleri resim_2020-09-29_223454.png 17,6 KB · Görüntüleme: 41 Artı 0 Eksi
Windows'un ağ sorun gidericisini deneyin olmazsa idareten telefonunu ev ağına bağlayıp telefonuda USB ile bağlayıp USB tetheringi açabilirsiniz.
KS KS Berke Şen Picopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 99 29 Eylül 2020 #27 MassacreDeath dedi: Windows'un ağ sorun gidericisini deneyin olmazsa idareten telefonunu ev ağına bağlayıp telefonuda USB ile bağlayıp USB tetheringi açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternet geldi kankam, galiba sifirladigimiz için olmuş, Steam girerken bu ağa bağlanmaya izin ver falan yazıyordu. Artı 0 Eksi
MassacreDeath dedi: Windows'un ağ sorun gidericisini deneyin olmazsa idareten telefonunu ev ağına bağlayıp telefonuda USB ile bağlayıp USB tetheringi açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternet geldi kankam, galiba sifirladigimiz için olmuş, Steam girerken bu ağa bağlanmaya izin ver falan yazıyordu.