Windows 10 "Bir hata ile karşılaştık" sorunu

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Case : NZXT H510 Flow White
Motherboard : MSI PRO Z690-A
CPU : Intel Core i5 13600K
GPU : Gigabyte GeForce RTX 3070Ti OC
Ram : G.Skill 32GB(2x16)
Watercooling : NZXT Kraken 120
SSD M2 : Addlink 1TB S90 Lite
PSU : NZXT 750W C750 80+ Gold
PC'de bir şey var, her 3 haftada bir falan bozuluyor ve format attirinca düzeliyor. Her seferinde aynı sorun oluyor. Sorunum şu, PC'yi açıyorum Windows ekranında uzun süre bekletiyor, sonra :( bir hata ile karşılaştık diyor, yeniden başlatılacak diyor ama PC kapanıyor. Daha önceden de oldugunda yeni hard disk almayi tercih ettim ve yine aynı sorun oldu. Ardından yaklaşık 2-3 hafta önce SSD aldım fakat bugün yine bozuldu. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Tam olarak anlamadım. Sorun SSD olması gerek yenisini almışsın ama PC'de virüs gibi bir şey mi var? System32 falan siliyor.

PC'de bir şey var, her 3 haftada bir falan bozuluyor ve format attirinca düzeliyor. Her seferinde aynı sorun oluyor. Sorunum şu, PC'yi açıyorum Windows ekranında uzun süre bekletiyor, sonra :( bir hata ile karşılaştık diyor, yeniden başlatılacak diyor ama PC kapanıyor. Daha önceden de oldugunda yeni hard disk almayi tercih ettim ve yine aynı sorun oldu. Ardından yaklaşık 2-3 hafta önce SSD aldım fakat bugün yine bozuldu. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Tam sistem ozelliklerini belirt lutfen. Ayrica teker teker ekran karti ram gibi donanimlari cikartip baslatmayi deneyerek sorunun nereden kaynakli oldugunu bulabilirsin muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı