C Cizmelikedi Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 87 3 Mart 2022 #1 Arkadaşlar Windows 10 açtım Windows başlatılıyor dedi daha sonra bir seçenek belirleyin ekranı geldi. Ne yapsam Windows'u açamadım. Yardım eder misiniz?
Arkadaşlar Windows 10 açtım Windows başlatılıyor dedi daha sonra bir seçenek belirleyin ekranı geldi. Ne yapsam Windows'u açamadım. Yardım eder misiniz?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 3 Mart 2022 #2 Bilgisayarınız güvenli moda almış olabilir çıkış deyip Windows'a dön. Artı 0 Eksi
KS KS C Cizmelikedi Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 87 3 Mart 2022 #3 Silinen üye dedi: Bilgisayarınız güvenli moda almış olabilir çıkış deyip Windows'a dön. Genişletmek için tıkla... Çık ve Windows 10 ile devam et diyorum yeniden başlatıyor sonra yine bir seçenek belirle ekranı geliyor Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bilgisayarınız güvenli moda almış olabilir çıkış deyip Windows'a dön. Genişletmek için tıkla... Çık ve Windows 10 ile devam et diyorum yeniden başlatıyor sonra yine bir seçenek belirle ekranı geliyor
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.945 Makaleler 26 Çözümler 519 3 Mart 2022 #4 Windows uçmuş olabilir, otomatik onarıma atıyordur. Fotoğraf paylaşabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS C Cizmelikedi Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 87 3 Mart 2022 #5 Emir M. dedi: Windows uçmuş olabilir, otomatik onarıma atıyordur. Fotoğraf paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorun bu böyle maouse gözüküyor siyah ekranda kalıyor videoyu izleyin Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Windows uçmuş olabilir, otomatik onarıma atıyordur. Fotoğraf paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorun bu böyle maouse gözüküyor siyah ekranda kalıyor videoyu izleyin