Windows 10 bitiyor

Defender güncellemesi ve antivirüs kullanımı kapatılmayan güvenlik açıklarını etkisiz hale getirmez ve %100 güvenli kılmaz haberiniz olsun. Mesela duvarı uçmuş evin kapısına bekçi koysan ne olur?

Haklısınız, bitiyor demek doğru olmaz. Yine de çok yüksek kullanım oranı olacaktır. Ama kullanmak pek mantıklı değil. Yetki yükseltme, evasion tarzında çok fazla güvenlik açığı çıkacaktır. Bunlar işletim sistemi bazında olacağından antivirüs çok bir işe yaramaz.

Defender güncellemesi ve antivirüs kullanımı kapatılmayan güvenlik açıklarını etkisiz hale getirmez ve %100 güvenli kılmaz haberiniz olsun. Mesela duvarı uçmuş evin kapısına bekçi koysan ne olur?
İyi veritabanına sahip bir anti-virüs emin ol Windows Defender'dan iyi iş yapar.

Direkt PC üstünden yapabiliyoruz diye biliyorum ben öyle yaptım direkt 11 oldu
Ve sorun olmadı.

İyi veritabanına sahip bir anti-virüs emin ol Windows Defender'dan iyi iş yapar.
Antivirüsler dediğim gibi güvenli yapmaz tamamen. İstersen en iyi antivirüsü kur. Ciddi güvenlik açıkları oluşacak zamanla. Bugün nasıl Windows 8'i ve öncekilerini önermiyorsak aynısı birkaç yıl içinde Windows 10 için de geçerli olacak.

Direkt PC üstünden yapabiliyoruz diye biliyorum ben öyle yaptım direkt 11 oldu.
Ve sorun olmadı.

Programların, verilen kaybolmadan direkt 11'e mi güncellendi? Windows 11'e direk sürüm yükseltme yapacağım eski Win orijinal olduğu için şu an 11 yükseltmesi mevcut.

Windows 8.1'i güvensiz yapan şey ne tam olarak? Ayrıca Windows 10 bir 5 yıl geçmeden o kadar güvensiz olmuyor. İnternette dolaşmayı bilmeyen herkes virüs kapar, zaten güncel olarak virüslerin yaygınlığı eskilere göre çok daha azalmış durumda.

Programların, verilen kaybolmadan direkt 11'e mi güncellendi? Windows 11'e direk sürüm yükseltme yapacağım eski Win orijinal olduğu için şu an 11 yükseltmesi mevcut.

Evet sürüm yükseltme yapınca gitmemişti.

8 denmiş, 8.1 denmemiş ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…