Windows 10 bitiyor

İşletim sisteminde ciddi güvenlik açıkları var çünkü. Çok bilinçli kullansan (ki illa bir şeyler indirip kuracaksın) bile tehlikeli. Virüs yemek gibi değil bu. Anlatamadım mı acaba?

İşletim sisteminde ciddi güvenlik açıkları var çünkü. Çok bilinçli kullansan (ki illa bir şeyler indirip kuracaksın) bile tehlikeli. Virüs yemek gibi değil bu. Anlatamadım mı acaba?
Ne gibi bir açık var mesela, bana bir örnek ver ki ben de bir cevap verebileyim.

Ne gibi bir açık var mesela, bana bir örnek ver ki ben de bir cevap verebileyim.
Şu an aklıma gelen sıfır gün açıkları. Ama hiç kapatılmayan sıfır gün açıkları. En ufak şeyde senin bilgisayarını vurabilen, vurduğu zor anlaşılan açıklar.
Konu windows 10 fakat konu 8'e geldi
8'de değil. Arkadaşa işletim sisteminde oluşacak açıkların sıkıntılarını anlatmaya çalışıyorum. 8 ve öncekileri bir örnek.

Şu an aklıma gelen sıfır gün açıkları. Ama hiç kapatılmayan sıfır gün açıkları. En ufak şeyde senin bilgisayarını vurabilen, vurduğu zor anlaşılan açıklar.
Bu açıklar hiç kapatılamadığından dolayı bu Windows 10'u kullanılmayacak bir sistem yapmaz ki, sonuçta aynı durum Windows 11'de de olabilir.

Tamam sağ ol.

Bu açıklar hiç kapatılamadığından dolayı bu Windows 10'u kullanılmayacak bir sistem yapmaz ki, sonuçta aynı durum Windows 11'de de olabilir.
Kullanılmaz demiyorum. Kullanılması riskli diyorum. Windows 11'de de oluyor ama güvenlik güncellemesiyle hızla kapanıyor bu açıklar genelde. İleride Windows 11'in de desteği kesilsin, dediklerim onun için de geçerli olacak.

W11 yükseltme yapalım mı arkadaşlar sıkıntı olur mu dosyalarda?

Win 11 bende yükseltmek istiyom ama o kadar dosyayı yeniden indirmekde adamı sıkıntıdar deli eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…