Windows 11'e geçişte dosyalar nasıl kopyalanır?

Bu dönemin bir cahili olarak 11'e güncelleme yapmak istiyorum. 1SSD 1HDD takılı bilgisayarımda. Programlar dahil bir kopyalama seçeneği var mıdır? C'yi komple aktarıp sonra 11'e yükselteceğim.

Evet biliyorum YouTube'a yazsam bin tane video çıkar ama güncel ve deneyimlenmiş kişilerden tavsiye almayı tercih ediyorum.

Son güncellemelerden sonra USB portlarında bir problem yaşamaya başladım, o yüzden 11'e yükselteceğim.

Bu dönemin bir cahili olarak 11'e güncelleme yapmak istiyorum. 1SSD 1HDD takılı bilgisayarımda. Programlar dahil bir kopyalama seçeneği var mıdır? C'yi komple aktarıp sonra 11'e yükselteceğim.

Evet biliyorum YouTube'a yazsam bin tane video çıkar ama güncel ve deneyimlenmiş kişilerden tavsiye almayı tercih ediyorum.

Son güncellemelerden sonra USB portlarında bir problem yaşamaya başladım, o yüzden 11'e yükselteceğim.

DISM++ ile sistemin yedegini D: Ye wim olarak alabilirsin.
Programlar dahil yedek alırdım, sorunsuz çalışıyordu. Oyun vs için bir şey diyemem.
Yedek alırken, Defender kapalı ve sıkıştırma Max olarak alınacak.
Alınan wim i bir ISO kalıbına (PowerISO, Ultra ISO) ile sources içinde orijinal install.wim silip yedek aldığın wimi mont edip ISO'yu kaydedersin.
Yedek aldığın wimin adı install.wim yapacaksın.
Flasha yazdırıp tekrardan temiz kur yapabilirsin vs.
Oyun için bir şey diyemem, bunu tekrardan belirteyim.
Tnctr de detaylı kullanımı vardır.
Buyur:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı