Windows 10 Bluetooth bağlanmıyor

Muhammed Yalın

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2
Bluetooth cihazım ayarlar üzerindeki "Bluetooth & diğer cihazlar" altında gözüküyor ve "Cihazınız Hazır!" uyarısı geliyor.

Bu uyarı gelmesine rağmen cihaz bağlanmıyor ve "Bağlan" işaretine bastığım zaman "Bu işe yaramadı" diye uyarı alıyorum.

Gereken bütün bilgileri ekran görüntüsü olarak paylaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bluetooth USB Module donanım kimliği: USB\VID_0489&PID_E087&REV_0112

Dosya Ekleri

• Bletooth USB module.png
    Bletooth USB module.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 85
  • bluetooth ayarlar.png
    bluetooth ayarlar.png
    3,5 KB · Görüntüleme: 98
  • bluetooth ayarlar2.png
    bluetooth ayarlar2.png
    110,2 KB · Görüntüleme: 110
  • dxdiag.png
    dxdiag.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 107
  • Realtek.png
    Realtek.png
    10,1 KB · Görüntüleme: 81
  • winver.png
    winver.png
    9 KB · Görüntüleme: 85
Hocam, donanım kimliğini Microsoft aracı ile arattım bulamadı. Daha sonra arama yaptım. Bunu buldu. Galiba aynı tip cihazlar.
Şu anda bu cihaz için en güncel sürümü kullanıyorum. Ben bunun bir Windows sorunu olduğunu düşünüyorum. Sizin dediğiniz gibi bu cihazla aynı yongayı kullanıyor.
Benim de bu tarz bir sorunum olmuştu. Bluetooth sürücüsünü silince kendisi otomatik kurdu, düzeldi. Sorun, yanlış sürücü yüklenmiş.
Dediğin şeyi birçok defa denedim lakin sonuç yine aynı.

Olabilir hocam. Bluetooth ile bazen iki telefon bile problem yaşayabiliyor. Farklı cihazlar ile de deneme yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı