kaphtans Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #1 Bu kısımda aç-kapat özelliği olması gerekiyor fakat yok. Airpods'umu bağlayacaktım fakat açamıyorum...
Bu kısımda aç-kapat özelliği olması gerekiyor fakat yok. Airpods'umu bağlayacaktım fakat açamıyorum...
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.116 Çözümler 6 9 Ocak 2024 #2 Muhtemelen cihaz/anakart marka modeli ile ilgili, bununla alakası yoksa kurulu olan windows 10 editlenmiş bi' sürüm olabilir. Artı 0 Eksi
Muhtemelen cihaz/anakart marka modeli ile ilgili, bununla alakası yoksa kurulu olan windows 10 editlenmiş bi' sürüm olabilir.
OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 7 9 Ocak 2024 #3 Orijinal windows olmayınca veya editlenmiş sürümlerde bu hata oluyor, ya da driver güncellemesine bakmanız gerekecek. Artı 0 Eksi
Orijinal windows olmayınca veya editlenmiş sürümlerde bu hata oluyor, ya da driver güncellemesine bakmanız gerekecek.
KS KS kaphtans Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #4 OnurDoğan63_19 dedi: Orijinal windows olmayınca veya editlenmiş sürümlerde bu hata oluyor, ya da driver güncellemesine bakmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... aa o zaman kesinlikle windows etkin olmadığındandır ya... Windows key olaylarından pek anlamıyorum da önerebileceğiniz var mı acaba? Artı 0 Eksi
OnurDoğan63_19 dedi: Orijinal windows olmayınca veya editlenmiş sürümlerde bu hata oluyor, ya da driver güncellemesine bakmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... aa o zaman kesinlikle windows etkin olmadığındandır ya... Windows key olaylarından pek anlamıyorum da önerebileceğiniz var mı acaba?
OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 7 9 Ocak 2024 #5 Key girseniz dahi çalışmayacaktır, editlenmiş windows değil mi bu ? Artı 0 Eksi
KS KS kaphtans Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #6 OnurDoğan63_19 dedi: Key girseniz dahi çalışmayacaktır, editlenmiş windows değil mi bu ? Genişletmek için tıkla... Yani emin değilim, nasıl bir çözüm bulabiliriz Artı 0 Eksi
OnurDoğan63_19 dedi: Key girseniz dahi çalışmayacaktır, editlenmiş windows değil mi bu ? Genişletmek için tıkla... Yani emin değilim, nasıl bir çözüm bulabiliriz
OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 7 9 Ocak 2024 #7 kaphtans dedi: Yani emin değilim, nasıl bir çözüm bulabiliriz Genişletmek için tıkla... Orjinal windows kullanarak ya da orijinal iso kullanarak Artı 0 Eksi
kaphtans dedi: Yani emin değilim, nasıl bir çözüm bulabiliriz Genişletmek için tıkla... Orjinal windows kullanarak ya da orijinal iso kullanarak