Çözüldü Windows 10 Bluetooth çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HydrAA00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımda Bluetooth'u açmak için ayarlara girdim ancak açamadım. "Bluetooth'u aç" seçeneği yok. Bunu nasıl aktif edebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    28,1 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sürücüleriniz güncel mi? Windows Update'den tüm güncellemeleri yaptığınızdan emin olun.

Sorunu çözdüm öncelikle evet sürücülerim güncel her şeyin kontrolünü yaptım ancak bilmediğim bir sorunla karşılaştım anakartımın Bluetooth özelliği bulunmuyormuş o yüzden ne yapsamda düzelmiyor önceden ana kartla alakalı bir durum olduğunu bilmiyordum.
Sürücüleriniz güncel mi? Windows Update'den tüm güncellemeleri yaptığınızdan emin olun.

Sorunu çözdüm öncelikle evet sürücülerim güncel her şeyin kontrolünü yaptım ancak bilmediğim bir sorunla karşılaştım anakartımın Bluetooth özelliği bulunmuyormuş o yüzden ne yapsamda düzelmiyor önceden ana kartla alakalı bir durum olduğunu bilmiyordum.

Çözüm
Bana yardım edin lütfen PS3 kolu bağlarken sürücüler bozuldu Bluetooth çalışmıyor

Lütfen yardım edin dün bilgisayarima kol ve Bluetooth aparatı aldm ama kolu bağlarken sürücü bozuldu ve düzeltemiyorum biraz acil yardım edin bana lütfen

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı