NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.776 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 RAM 8GB SSD veya HDD modeli GIGABYTE 240 GB SSD Ekran kartı GT 720M / Intel HD Graphics 4000 İşlemci İntel İ5 3. Nesil 2.6 Ghz Resimdeki gibi, her cihazda görülen cihazlarım bu cihazda görünmüyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-03-07 183323.png 112 KB · Görüntüleme: 1.536
Çözüm Deniz24386 7 Mart 2023 Bu programını bilgisayarınıza kurarak otomatik olarak bilgisayarınıza uygun Bluetooth başta olmak üzere diğer birçok sürücüleri yükleyip güncelleyebilirsiniz. Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com
Bu programını bilgisayarınıza kurarak otomatik olarak bilgisayarınıza uygun Bluetooth başta olmak üzere diğer birçok sürücüleri yükleyip güncelleyebilirsiniz. Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com
drkfear Yoctopat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #21 NormalVatandas dedi: Resimdeki gibi, her cihazda görülen cihazlarım bu cihazda görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba aynı sorunu aynı cihazda yaşıyorum çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Resimdeki gibi, her cihazda görülen cihazlarım bu cihazda görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba aynı sorunu aynı cihazda yaşıyorum çözebildiniz mi?
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.776 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #22 drkfear dedi: Merhaba aynı sorunu aynı cihazda yaşıyorum çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, format denedim yine olmadı. Artı 0 Eksi
drkfear dedi: Merhaba aynı sorunu aynı cihazda yaşıyorum çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, format denedim yine olmadı.