6 660412 Decipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.974 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Temmuz 2023 #11 AMİDALA dedi: Hocam bilgi vermen lazım nasıl yardım edeyim diğer türlü kasanın içini açıp bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede yazıyor? İşlemci fanının altında olabilir fan bayağı büyük.
AMİDALA dedi: Hocam bilgi vermen lazım nasıl yardım edeyim diğer türlü kasanın içini açıp bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede yazıyor? İşlemci fanının altında olabilir fan bayağı büyük.
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 8 Temmuz 2023 #12 660412 dedi: Tam olarak nerede yazıyor? İşlemci fanının altında olabilir fan bayağı büyük. Genişletmek için tıkla... ekran kartını taktığın yerde
660412 dedi: Tam olarak nerede yazıyor? İşlemci fanının altında olabilir fan bayağı büyük. Genişletmek için tıkla... ekran kartını taktığın yerde
6 660412 Decipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.974 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Temmuz 2023 #13 AMİDALA dedi: Ekran kartını taktığın yerde. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını çıkardım anakarta dair hiçbir yazı göremedim. Fakat işlemci fanının kenarında bulabildim. Modeli ZX-H61C/B75 v.2.3 660412 dedi: Ekran kartını çıkardım anakarta dair hiçbir yazı göremedim. Fakat işlemci fanının kenarında bulabildim. Modeli ZX-H61C/B75 v.2.3 Genişletmek için tıkla... Turbox bir anakartmış. 660412 dedi: Ekran kartını çıkardım anakarta dair hiçbir yazı göremedim. Fakat işlemci fanının kenarında bulabildim. Modeli ZX-H61C/B75 v.2.3 Turbox bir anakartmış. Genişletmek için tıkla... Bluetooth desteklemiyor sanırım PC sahibine sordum USB ile kullanıyormuş normalde. Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Son düzenleme: 8 Temmuz 2023
AMİDALA dedi: Ekran kartını taktığın yerde. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını çıkardım anakarta dair hiçbir yazı göremedim. Fakat işlemci fanının kenarında bulabildim. Modeli ZX-H61C/B75 v.2.3 660412 dedi: Ekran kartını çıkardım anakarta dair hiçbir yazı göremedim. Fakat işlemci fanının kenarında bulabildim. Modeli ZX-H61C/B75 v.2.3 Genişletmek için tıkla... Turbox bir anakartmış. 660412 dedi: Ekran kartını çıkardım anakarta dair hiçbir yazı göremedim. Fakat işlemci fanının kenarında bulabildim. Modeli ZX-H61C/B75 v.2.3 Turbox bir anakartmış. Genişletmek için tıkla... Bluetooth desteklemiyor sanırım PC sahibine sordum USB ile kullanıyormuş normalde. Vakit ayırdığınız için teşekkürler.