Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Kasım 2019 #1 Kablosuz cihazımı bilgisayarıma bağlamaya çalışırken Bluetooth aygıtının yüklü olmadığını öğrendim. Nasıl yükleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2019
Kablosuz cihazımı bilgisayarıma bağlamaya çalışırken Bluetooth aygıtının yüklü olmadığını öğrendim. Nasıl yükleyebilirim?
B bajosi Megapat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Kasım 2019 #2 Bluetooth dedigimiz sey modem gibi birseydir. Adaptor olarak satin alip bilgisayara takmalisiniz.
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.458 Makaleler 2 Çözümler 12 10 Kasım 2019 #3 Anakartınızın marka ve modeli nedir ?
Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Kasım 2019 #4 Etandaloth dedi: Anakartınızın marka ve modeli nedir ? Genişletmek için tıkla... Markası Asus modeli ise H81M-K bajosi dedi: Bluetooth dedigimiz sey modem gibi birseydir. Adaptor olarak satin alip bilgisayara takmalisiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani tam olarak anlamadım? Kablosuz herhangi bir şeyi bağlamam için adaptör cihazımı gerekli?
Etandaloth dedi: Anakartınızın marka ve modeli nedir ? Genişletmek için tıkla... Markası Asus modeli ise H81M-K bajosi dedi: Bluetooth dedigimiz sey modem gibi birseydir. Adaptor olarak satin alip bilgisayara takmalisiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani tam olarak anlamadım? Kablosuz herhangi bir şeyi bağlamam için adaptör cihazımı gerekli?
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.458 Makaleler 2 Çözümler 12 10 Kasım 2019 #5 Jiw dedi: Markası Asus modeli ise H81M-K Nasıl yani tam olarak anlamadım? Kablosuz herhangi bir şeyi bağlamam için adaptör cihazımı gerekli? Genişletmek için tıkla... Anakartınızda BLUETOOTH özelliği bulunmuyor. Dilerseniz tak çalıştır BLUETOOTH Adapter alabilirsiniz. USB BLUETOOTH
Jiw dedi: Markası Asus modeli ise H81M-K Nasıl yani tam olarak anlamadım? Kablosuz herhangi bir şeyi bağlamam için adaptör cihazımı gerekli? Genişletmek için tıkla... Anakartınızda BLUETOOTH özelliği bulunmuyor. Dilerseniz tak çalıştır BLUETOOTH Adapter alabilirsiniz. USB BLUETOOTH