TheKiller44 Megapat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 726 Çözümler 3 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, ilk bilgisayarımı aldığım zaman Bluetooth kulaklığımı bağlayabildim ve uzun süre kullandıktan sonra geri çıkardım. Fakat ondan sonra bir daha bilgisayara herhangi bir şekilde Bluetooth cihaz bağlayamadım. Bağlamaya çalıştığım zaman "Bluetooth yok" hatası veriyor. Çok araştırdım fakat bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Anakart modelim: MSI H310M PRO-VDH PLUS Intel H310M Socket 8.-9.Nesil 1151 DDR4 2666MHz Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2020
Arkadaşlar, ilk bilgisayarımı aldığım zaman Bluetooth kulaklığımı bağlayabildim ve uzun süre kullandıktan sonra geri çıkardım. Fakat ondan sonra bir daha bilgisayara herhangi bir şekilde Bluetooth cihaz bağlayamadım. Bağlamaya çalıştığım zaman "Bluetooth yok" hatası veriyor. Çok araştırdım fakat bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Anakart modelim: MSI H310M PRO-VDH PLUS Intel H310M Socket 8.-9.Nesil 1151 DDR4 2666MHz Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 30 Aralık 2020 #2 Aygıt Yönetici’sinde Bluetooth aygıtları görünüyor mu? Ve sorun gidericiyi çalıştırmayı denediniz mi?
Aygıt Yönetici’sinde Bluetooth aygıtları görünüyor mu? Ve sorun gidericiyi çalıştırmayı denediniz mi?
TheKiller44 Megapat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 726 Çözümler 3 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #3 Kokona Shiki dedi: Aygıt yönetici’sinde Bluetooth aygıtları görünüyor mu? Ve sorun gidericiyi çalıştırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Bluetooth yok gözüküyor ve sorun gidericiyi denediğim de de aynı hatayı alıyorum. Fakat Bluetooth'u bir keresinde kullanmıştım.
Kokona Shiki dedi: Aygıt yönetici’sinde Bluetooth aygıtları görünüyor mu? Ve sorun gidericiyi çalıştırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Bluetooth yok gözüküyor ve sorun gidericiyi denediğim de de aynı hatayı alıyorum. Fakat Bluetooth'u bir keresinde kullanmıştım.