G gorkibtw Femtopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #1 Merhabalar, ben bilgisayarıma format attım. Her şey tamamlandıktan sonra "Bölge ile başlayalım. Bu doğru mu?" yerinde klavye ve farem çalışmıyor. GTX 660, i5, 8 GB RAM.
Merhabalar, ben bilgisayarıma format attım. Her şey tamamlandıktan sonra "Bölge ile başlayalım. Bu doğru mu?" yerinde klavye ve farem çalışmıyor. GTX 660, i5, 8 GB RAM.
AnLexX Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #2 gorkibtw dedi: Merhaba, ben bilgisayarıma format attım. Her şey tamamlandıktan sonra "bölge ile başlayalım. Bu doğru mu?" yerinde klavye ve farem çalışmıyor. GTX 660, i5, 8 GB RAM. Eki Görüntüle 908883 Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün mü? Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
gorkibtw dedi: Merhaba, ben bilgisayarıma format attım. Her şey tamamlandıktan sonra "bölge ile başlayalım. Bu doğru mu?" yerinde klavye ve farem çalışmıyor. GTX 660, i5, 8 GB RAM. Eki Görüntüle 908883 Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün mü? Ben de aynı sorunu yaşıyorum.