Gus Hectopat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 335 Makaleler 1 Yer Alberquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2017 #1 Bilgisayara Windows 10 yükledim. Her şeyi taktım ve çalıştı. Fakat hoparlör çalışmadı. Belki girişlerde sıkıntı vardır diye değişik taktım. Yine çalışmayan tek şey hoparlör oldu. Acaba driverları mı yüklemem gerekiyor? Not: Başka bir hoparlör de taktım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2017
Bilgisayara Windows 10 yükledim. Her şeyi taktım ve çalıştı. Fakat hoparlör çalışmadı. Belki girişlerde sıkıntı vardır diye değişik taktım. Yine çalışmayan tek şey hoparlör oldu. Acaba driverları mı yüklemem gerekiyor? Not: Başka bir hoparlör de taktım.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 11 Şubat 2017 #2 Windows Update ile tüm güncelleştirmeleri alın. Aygıt yöneticisinde eksik veya hatalı sürücü gözüküyorsa donanım kimliğini paylaşın.
Windows Update ile tüm güncelleştirmeleri alın. Aygıt yöneticisinde eksik veya hatalı sürücü gözüküyorsa donanım kimliğini paylaşın.