Windows 10 Boot Ekranını Değiştirme

Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Gayrimenkul Satış Müdürü
Profil Kapağı
1522576706
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam, lütfen doğru yere gerekli işlemini yapınız.

Servise gönderdiğim ürünüm bugün elime ulaştı ve orjinal fabrika işletim sistemi olan " Windows 8 " kurulu olduğunu gördüm. Açılırken ASUS Boot ekranı geliyor ve bu ekranda hoşuma gitti. Normalde Windows simgesi ve gelir ve altta dolma işlemi içeren bir hareket olurdu.

Sormak istediğim soru;
Windows 10 formatını atarken, aynı ekranı Windows 10 sürümünde nasıl gerçekleştirebilirim?

Bahsettiğim ekran görseli, farklı bir bilgisayar olan DELL markasına ait. Benimde yapmak istediğim bunun ASUS versiyonu.

dell-boot-screen.jpg

UEFI kurulumda direk galiba anakart üreticisinin logosu çıkıyor diye biliyorum. Mesela ben laptobumu ilk aldığımda Windows logosu çıkıyordu sonra UEFI formattan sonra Casper'ın logosu çıkmaya başladı. Ama şöyle bişey var bilgisayarın işletim sistemi Windows 8.1 .

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı