E exefurkan Hectopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2015 #1 Arkadaşlar Windows 10 için bildiğiniz bir boot logo değiştirme aracı var mı? Hep 8.1 ve 7 için var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar Windows 10 için bildiğiniz bir boot logo değiştirme aracı var mı? Hep 8.1 ve 7 için var. Yardımlarınızı bekliyorum.
E eger5ohyhl9797 Yoctopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #2 Nasıl değiştireceğim?
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Mart 2022 #3 Bu konu neden karşıma çıktı benim?
ny4rlk0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Yer AraAra Island 2 Mart 2022 #4 HackBGRT ile değiştiriyorsun. UEFI devre dışı bırakılmalı. Her şeyden önce EFI bölümünü bağlamanız (Mount) etmeniz gerekiyor. ZIP dosyasını [EFI System Partition]\EFI\HackBGRT\ klasörüne çıkarın Config.txt dosyasının içini açıp boot=\EFI\Microsoft\Boot\bootmgfw.efi olarak değiştirin. Setup dosyasını yönetici olarak açın. Bonus olarak da benim hazırladığım bir boot resmi. (Windows XP) Son düzenleme: 2 Mart 2022
HackBGRT ile değiştiriyorsun. UEFI devre dışı bırakılmalı. Her şeyden önce EFI bölümünü bağlamanız (Mount) etmeniz gerekiyor. ZIP dosyasını [EFI System Partition]\EFI\HackBGRT\ klasörüne çıkarın Config.txt dosyasının içini açıp boot=\EFI\Microsoft\Boot\bootmgfw.efi olarak değiştirin. Setup dosyasını yönetici olarak açın. Bonus olarak da benim hazırladığım bir boot resmi. (Windows XP)