Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.820 Çözümler 12 Yer Midland 13 Temmuz 2024 #1 SanDisk USB var, boot menüden USB disklerini en üst kısma aldım ama yine de normal Windows 10 açılıyor. Sebebi nedir? Kurulum kısmı açılmıyor, asıl sorum oydu.
SanDisk USB var, boot menüden USB disklerini en üst kısma aldım ama yine de normal Windows 10 açılıyor. Sebebi nedir? Kurulum kısmı açılmıyor, asıl sorum oydu.
Çözüm Darsiere 13 Temmuz 2024 Deneyeceğim Hocam benim menü böyle @neXusTS Yardımcı olacak yok mu? Bilgisayardaki HDMI, ETHERNET, ve diğer USB çıkarttım sadece mause ve Flash belleği bıraktım. Açıldı.
Deneyeceğim Hocam benim menü böyle @neXusTS Yardımcı olacak yok mu? Bilgisayardaki HDMI, ETHERNET, ve diğer USB çıkarttım sadece mause ve Flash belleği bıraktım. Açıldı.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #2 Darsiere dedi: SanDisk USB var, boot menüden USB disklerini en üst kısma aldım ama yine de normal Windows 10 açılıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... USB bellekte Partition yazıyorsa Partition 1'i en başa alın ve yeniden başlatın Format ekranının gelmesi lazım. Artı 0 Eksi
Darsiere dedi: SanDisk USB var, boot menüden USB disklerini en üst kısma aldım ama yine de normal Windows 10 açılıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... USB bellekte Partition yazıyorsa Partition 1'i en başa alın ve yeniden başlatın Format ekranının gelmesi lazım.
KS KS Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.820 Çözümler 12 Yer Midland 13 Temmuz 2024 #3 Deneyeceğim Hocam benim menü böyle @neXusTS Yardımcı olacak yok mu? Bilgisayardaki HDMI, ETHERNET, ve diğer USB çıkarttım sadece mause ve Flash belleği bıraktım. Açıldı. Dosya Ekleri image.jpg 221,9 KB · Görüntüleme: 18 Son düzenleme: 13 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Deneyeceğim Hocam benim menü böyle @neXusTS Yardımcı olacak yok mu? Bilgisayardaki HDMI, ETHERNET, ve diğer USB çıkarttım sadece mause ve Flash belleği bıraktım. Açıldı.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #4 Darsiere dedi: Deneyeceğim Hocam benim menü böyle @neXusTS Yardımcı olacak yok mu? Bilgisayardaki HDMI, Ethernet, ve diğer USB çıkarttım sadece mouse ve Flash belleği bıraktım. Açıldı. Genişletmek için tıkla... Çözüldüğüne sevindim hocam kusura bakmayın geç cevap verdim. Artı 0 Eksi
Darsiere dedi: Deneyeceğim Hocam benim menü böyle @neXusTS Yardımcı olacak yok mu? Bilgisayardaki HDMI, Ethernet, ve diğer USB çıkarttım sadece mouse ve Flash belleği bıraktım. Açıldı. Genişletmek için tıkla... Çözüldüğüne sevindim hocam kusura bakmayın geç cevap verdim.