Caneririm Hectopat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2017 #1 2008'de ailem bana PC almisti o zamandan beri kullaniyorum bugun bozuldu. Format icin param yotku, kuzenimle internetten ISO dosyasini indirdik flasha attik PC okumuyor ama BIOS yerine gelip boot yerinde okutmamiz gerekirken hicbir sey ellenmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2017
2008'de ailem bana PC almisti o zamandan beri kullaniyorum bugun bozuldu. Format icin param yotku, kuzenimle internetten ISO dosyasini indirdik flasha attik PC okumuyor ama BIOS yerine gelip boot yerinde okutmamiz gerekirken hicbir sey ellenmiyor.
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 20 Şubat 2017 #2 9 seneden sonra pek yapılacak bir şey yoktur. Sisteminiz nedir?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2017 #3 USB device olanı başa al. Ama ISO dosyasını direk atınca kurulum yapamazsın. Bootable yapman gerekli.
USB device olanı başa al. Ama ISO dosyasını direk atınca kurulum yapamazsın. Bootable yapman gerekli.
SeyitMert Hectopat Katılım 6 Temmuz 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2017 #4 ISO dosyasını direk USB belleğin içine attıysanız görmez. Rufus programı ile ISO dosyasını bootable yapabilirsin. Rufus: Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu
ISO dosyasını direk USB belleğin içine attıysanız görmez. Rufus programı ile ISO dosyasını bootable yapabilirsin. Rufus: Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu