Genius5353 Hectopat Katılım 29 Aralık 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2015 #1 Arkadaşlar el capitan kurdum başarıyla. Usb'siz boot edemiyorum ama usb'den kullanıyorum sıkıntı olmuyor ama windows'um açılmıyor hata veriyor. Hata kodu şu; Boot0af:error. Başka da bir şey yok. Gerisi siyah ekran.
Arkadaşlar el capitan kurdum başarıyla. Usb'siz boot edemiyorum ama usb'den kullanıyorum sıkıntı olmuyor ama windows'um açılmıyor hata veriyor. Hata kodu şu; Boot0af:error. Başka da bir şey yok. Gerisi siyah ekran.
haktanycl Hectopat Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2015 #2 Windows'u tekrar yan diske kurmanız gerek iki sistemi boot etmek için diye biliyorum. El Cap'tan boot programları ile ayarlamayı deneyin önce.
Windows'u tekrar yan diske kurmanız gerek iki sistemi boot etmek için diye biliyorum. El Cap'tan boot programları ile ayarlamayı deneyin önce.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2015 #3 Bu konuyu incele: Boot0af Hatası Çözümü Boot0af Hatası Çözümü