Windows 10 bootlander çöktü

Dosya Ekleri

• IMG_20250109_183903_071.jpg
    300,2 KB · Görüntüleme: 22
İlk dediğinizi yaptım böyle hata verdi.

Aynı hocam 2 side Windows 10 onu nasıl yapabilirim?
/V parametresi detaylı bilgi verdi bilgisayara geçince bakarım.

İlk dediğinizi yaptım böyle hata verdi.

Aynı hocam 2 side Windows 10 onu nasıl yapabilirim?
Hocam tahmin ettiğim gibi sizin hedef gösterdiğiniz klasör (C:\Windows) içerisinden gerekli dosyaları alarak bölüme yazılmaya çalışıyor ancak okumada sorun yaşıyor hata kodu muhtemelen dosyanın hiç orada olmadığı anlamına geliyor. Şimdi eğer silinmişse nasıl ve kim silindi o ayrı mesela ama kodda yazan "C:\Windows" kısmı yerine USB'nin bulunduğu bölümü yazmayı deneyebilirsiniz yani eğer D ise "D:\" yazmanız lazım. Farklı bir hata çıkma olasılığı var ama en azından hata bilgisine sahip oluruz.

Olmazsa
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
komutlarıyla kayıp dosyaları getirmeye çalışırsınız zaten. Yada direkt install.wim'in içinde de var o şekilde de olabilir.

Son düzenleme:

Hocam 2 side hata veriyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250109_202750_419.jpg
    349 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20250109_202842_676.jpg
    360,5 KB · Görüntüleme: 20
Hayır sen bcdboot komutunu yaz hata verirse ya da vermese bile Windows'u başlatamazsa diğerlerine gireriz sadece başka seçenek var demek için bahsetmiştim.

Bcdboot u yazdım hata vermişti hocam yapabileceğim başka bir şey var mı diğer arkadaşların önerdiği şeyleri de denedim çözülmedi.

Bcdboot u yazdım hata vermişti hocam yapabileceğim başka bir şey var mı diğer arkadaşların önerdiği şeyleri de denedim çözelmedi.
Ne hatası? Kodun çalışması gerekir sen C:\Windows\Boot klasörüne ve içindeki dosyaların var olup olmadığına bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…