Windows 10 bootmgr image is corrupted the System cannot Boot hatası

MehmetFT

Centipat
Merhabalar.
Windows 10 kullanıyorum bilgisayarımı formatlamak istedim orijinal Windows kullanmamaktayım. Format atıcaktım kendi ayarlar bölümündeki formatı denedim fakat hata verdi yapmadı bilgisayarım masaüstü toplama bir PC bende ayarlardan formatlayamayınca videolar izleyerek USB atmayı mantıklı buldum USB flash belleğe yazdırdım bilgisayarı kapattım sonra USB flash belleği taktım BIOS ayarlarına girdim 1. seçenege USB aldım fakat kaydetip başlatma tuşuna bastıgımda böyle bir şey ekrana çıktı
Hata: Bootmgr image is corrupted the System cannot Boot.
Yardım ederseniz sevinirim.
Sistem özelliklerim:
AMD Ryzen 3 2200G işlemci.
RX560 4 GB ekran kartı
8 GB DDR4 RAM.
A320 anakart.

Güncel Microsoft'un sitesinden veya TechBench üzerinden indirdiğiniz bir ISO dosyasını Rufus ile yazmanızı tavsiye ederim. Rufus gereken ayarları kendi ayarlıyor. Daha sonrasında kolayca Boot ederek kurabilirsiniz.

Buyrun direk indirme linki; Buraya Tıklayın.

Rufus indirme linki; Buraya Tıklayın.

Burada Technopat'ın hazırlama için video'su bulunmakta.

Eğer sisteminiz UEFI değil ise, GTP yerine MBR seçerek Legacy olarak kurabilirsiniz.

Umarım yardımcı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncel Microsoft'un sitesinden veya TechBench üzerinden indirdiğiniz bir ISO dosyasını Rufus ile yazmanızı tavsiye ederim. Rufus gereken ayarları kendi ayarlıyor. Daha sonrasında kolayca Boot ederek kurabilirsiniz.

Buyrun direk indirme linki; Buraya Tıklayın.

Rufus indirme linki; Buraya Tıklayın.

Burada Technopat'ın hazırlama için video'su bulunmakta.

Eğer sisteminiz UEFI değil ise, GTP yerine MBR seçerek Legacy olarak kurabilirsiniz.

Umarım yardımcı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MLSF Bootmgr image is corrupted the System cannot Boot. BU HATA ALIYORUM HALA

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı