Windows 10 boşta 2.8 GB RAM kullanım sorunu

Arkadaşlar biraz önce CS:GO ya gireyim dedim bir baktım bellek uyarısı verdi 12 GB RAM var Hizmet Ana Bilgisayarı Yerel Sistem 7 GB RAM yiyor şu an 10 GB RAM kullanımı var ne yapmam gerekli bende de SSD var.

Ben hala geçmedim Win 10'a ram kullanım sorunu ortadan kalkmadan da geçmem. 12 GB ram yaptım ben de 8di. Boşta o kadar ram yiyor ki oyunlarda belli bir zamandan sonra kasıyor. Saçmalığa bak.

8 GB ram var bilgisayarımda sadece Chrome açıkken 7 GB ram yiyor virüs falan yok eskiden böyle bir sorun yoktu ne olduysa bir anda oldu .

Şu sorun nasıl düzelecek Dx 12'li oyunlar çıkar yakında Msi gtx 970 100 me ekran kartım var dx 12 yi kullanamıyacağım diye canım sıkılıyor. Ram sorunu acil düzelmesi gerek

Arkadaşlar biraz önce CS:GO ya gireyim dedim bir baktım bellek uyarısı verdi 12 GB RAM var Hizmet Ana Bilgisayarı Yerel Sistem 7 GB RAM yiyor şu an 10 GB RAM kullanımı var ne yapmam gerekli bende de SSD var.
Sanal belleği kapattığın için, bu hatası vermesi gayet normal. Bendede aynı hatayı veriyor, 12 gb ramim var.

Aynı sorun bende de var.Bu bazı arkadaşların dediği gibi normal bir durum değil.Bir hata.8 gb ram var. Windows açılışta 4 gb ramle açılıyor.sadece crome kullanarak ram %99 e vurup sistem kilitneniyor.
TEKRAR EDİYORUM KİLİTLENİYOR. Yani windows yönetemiyor..

Hizmetlerden "hızlı getir " devre dışı bırakırsanız.Bir nebze rahatlıyor..Ama sorun çözülmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…