Çözüldü Windows 10 boşta %50 RAM kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Keremtunus

Hectopat
Makaleler
2
Windows 10 boşta %50 RAM kullanıyor. Yani 4 GB RAM. CS gireyim dedim, oradan fark ettim problemi. CS açınca 7.6'ya çıktı. Hiç böyle olmazdı, en son bir güncelleme geldi Windows'a, ondan sonra bu sorun oldu.

Çözüm
8 GB RAM'de boşta %50 civarı kullanılması çok anormal bir durum değil. Görev yöneticisinde sıralamayı en çok RAM kullanandan başlayacak şekilde yapıp fotoğrafını atarsanız güzel olur.

Değişik bir şekilde restart atınca düzeldi problem şuydu; oyuna girince %100 kullanıyordu ki oynadığım oyunlarda CoD Warzone gibi değil CS:GO LoL vs. ama dediğim gibi reset atınca sorun ortadan kalktı.
Windows 10 boşta %50 RAM kullanıyor. Yani 4 GB RAM. CS gireyim dedim, oradan fark ettim problemi. CS açınca 7.6'ya çıktı. Hiç böyle olmazdı, en son bir güncelleme geldi Windows'a, ondan sonra bu sorun oldu.

Görev yöneticisinden %50RAM'in üstüne bir kere basıp resim atar misiniz?

8GB RAM'de boşta %50 civarı kullanılması çok anormal bir durum değil.Görev yöneticisinde sıralamayı en çok RAM kullanandan başlayacak şekilde yapıp fotoğrafını atarsanız güzel olur.

8 GB RAM'de boşta %50 civarı kullanılması çok anormal bir durum değil. Görev yöneticisinde sıralamayı en çok RAM kullanandan başlayacak şekilde yapıp fotoğrafını atarsanız güzel olur.

Değişik bir şekilde restart atınca düzeldi problem şuydu; oyuna girince %100 kullanıyordu ki oynadığım oyunlarda CoD Warzone gibi değil CS:GO LoL vs. ama dediğim gibi reset atınca sorun ortadan kalktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Med Reduct programını indirip düzenli olarak RAM'inizi temizleyin sorun ortadan kalkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…