Çözüldü Windows 10 boşta %50 RAM kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Keremtunus

Hectopat
Makaleler
2
Windows 10 boşta %50 RAM kullanıyor. Yani 4 GB RAM. CS gireyim dedim, oradan fark ettim problemi. CS açınca 7.6'ya çıktı. Hiç böyle olmazdı, en son bir güncelleme geldi Windows'a, ondan sonra bu sorun oldu.

Çözüm
8 GB RAM'de boşta %50 civarı kullanılması çok anormal bir durum değil. Görev yöneticisinde sıralamayı en çok RAM kullanandan başlayacak şekilde yapıp fotoğrafını atarsanız güzel olur.

Değişik bir şekilde restart atınca düzeldi problem şuydu; oyuna girince %100 kullanıyordu ki oynadığım oyunlarda CoD Warzone gibi değil CS:GO LoL vs. ama dediğim gibi reset atınca sorun ortadan kalktı.
Windows 10 boşta %50 RAM kullanıyor. Yani 4 GB RAM. CS gireyim dedim, oradan fark ettim problemi. CS açınca 7.6'ya çıktı. Hiç böyle olmazdı, en son bir güncelleme geldi Windows'a, ondan sonra bu sorun oldu.

Görev yöneticisinden %50RAM'in üstüne bir kere basıp resim atar misiniz?

Görev yöneticisinden %50RAM'in üstüne bir kere basıp resim atar misiniz?
aaaa.png

8GB RAM'de boşta %50 civarı kullanılması çok anormal bir durum değil.Görev yöneticisinde sıralamayı en çok RAM kullanandan başlayacak şekilde yapıp fotoğrafını atarsanız güzel olur.

8 GB RAM'de boşta %50 civarı kullanılması çok anormal bir durum değil. Görev yöneticisinde sıralamayı en çok RAM kullanandan başlayacak şekilde yapıp fotoğrafını atarsanız güzel olur.

Değişik bir şekilde restart atınca düzeldi problem şuydu; oyuna girince %100 kullanıyordu ki oynadığım oyunlarda CoD Warzone gibi değil CS:GO LoL vs. ama dediğim gibi reset atınca sorun ortadan kalktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı