Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 2 Nisan 2021 #1 Bu değerler normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2021
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.888 Çözümler 244 2 Nisan 2021 #2 Gordrhain dedi: Eki Görüntüle 953951 Eki Görüntüle 953952 Bu değerler normal mi? Genişletmek için tıkla... Çok fazla program çalışıyorsa normal. Başlangıçtan çalışmasını istemediğin programları devre dışı bırakıp deneyebilirsin.
Gordrhain dedi: Eki Görüntüle 953951 Eki Görüntüle 953952 Bu değerler normal mi? Genişletmek için tıkla... Çok fazla program çalışıyorsa normal. Başlangıçtan çalışmasını istemediğin programları devre dışı bırakıp deneyebilirsin.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.248 Makaleler 2 Çözümler 11 2 Nisan 2021 #3 MCAfee abi bilgisayarını ele geçirmiş. Çok program açık.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 2 Nisan 2021 #4 ReloadingData dedi: Çok fazla program çalışıyorsa normal. Başlangıçtan çalışmasını istemediğin programları devre dışı bırakıp deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Başlangıç kısmında herşey devre dışı Forse dedi: MCAfee abi bilgisayarını ele geçirmiş. Çok program açık. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanımını azaltmanın bir yolu var mı?
ReloadingData dedi: Çok fazla program çalışıyorsa normal. Başlangıçtan çalışmasını istemediğin programları devre dışı bırakıp deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Başlangıç kısmında herşey devre dışı Forse dedi: MCAfee abi bilgisayarını ele geçirmiş. Çok program açık. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanımını azaltmanın bir yolu var mı?
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.850 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #5 Boşta olmuyor bu değerler. Çöp kutusu ismi tebessüm ettirdi.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.888 Çözümler 244 2 Nisan 2021 #6 Gordrhain dedi: Başlangıç kısmında her şey devre dışı Hocam kullanımını azaltmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... McAfee çok bellek tüketiyor. Onu silip başka bir av deneyebilirsin.
Gordrhain dedi: Başlangıç kısmında her şey devre dışı Hocam kullanımını azaltmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... McAfee çok bellek tüketiyor. Onu silip başka bir av deneyebilirsin.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.248 Makaleler 2 Çözümler 11 2 Nisan 2021 #7 Gordrhain dedi: Başlangıç kısmında herşey devre dışı Hocam kullanımını azaltmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... MCAfee kullanmadım. Kaspersky kullanıyorum şuan böyle;
Gordrhain dedi: Başlangıç kısmında herşey devre dışı Hocam kullanımını azaltmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... MCAfee kullanmadım. Kaspersky kullanıyorum şuan böyle;
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.591 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #8 McAfee sil Kaspersky yükle.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.611 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #9 Gordrhain dedi: Başlangıç kısmında her şey devre dışı. Hocam kullanımını azaltmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullan antivirüs olarak ya da Windows Defender.
Gordrhain dedi: Başlangıç kısmında her şey devre dışı. Hocam kullanımını azaltmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullan antivirüs olarak ya da Windows Defender.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 2 Nisan 2021 #10 Forse dedi: MCAfee kullanmadım. Kaspersky kullanıyorum şuan böyle; Eki Görüntüle 953976 Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky ücretsiz mi? McAfee için hala 3 yıllık hakkım var
Forse dedi: MCAfee kullanmadım. Kaspersky kullanıyorum şuan böyle; Eki Görüntüle 953976 Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky ücretsiz mi? McAfee için hala 3 yıllık hakkım var